Deze maand werd de bouw van 7 aaneensluitende loodsen afgerond op de Wiedauwkaai in Gent. Gasim NV liet deze units bouwen om te verhuren aan startende ondernemers. Gasim is de vennootschap voor projectontwikkeling van Multigas, gekende verdeler van gas voor particulieren en voor de professionele sector.

Voor de uitvoering werden de Voordenkers van Mathieu Gijbels ingeschakeld. “Onze vestiging in Gent zorgde voor de succesvolle coördinatie en opvolging van dit project. Realisaties als deze bewijzen de meerwaarde om dicht bij onze klanten te zijn om hen nog beter van dienst te zijn” vertelt Mathi Gijbels, CEO Mathieu Gijbels.

 

 

 

 

 

bouw Gasim Gent Mathieu Gijbels
Blauw
bouw Gasim Gent
Geen
Werfpubliciteit Gasim Gent Mathieu Gijbels Zetel West
Geen

Het originele werfbord kondigde de werkzaamheden aan

In het najaar van 2016 werd het groen licht gegeven voor de bouw van 7 loodsen naast elkaar om te verhuren aan ondernemers. Nog voor de bouw was afgerond waren alle loodsen reeds verhuurd. Het ontwerp is van de hand van Nero bvba uit Gent. Het nieuwbouwproject valt vooral op door de gevel in zwart gebeitst hout. Hiermee wordt naar de haven gerefereerd, die niet al te ver verwijderd ligt De loodsen van de haven kenden vroeger ook een zwarte uitvoering.

 

 

 


De kenmerkende voorgevel in zwart gebeitst hout refereert naar de haven

(Foto: Fotoatelier Jo De Rammelaere Gent)

 

 

Bedrijfsloodsen Gasim Gent afgerond - Mathieu Gijbels
Geen