Solid International in nieuw jasje en klaar voor toekomst

De verbouwingen bij Solid International in Brugge zijn afgerond. Dit voorjaar koos de binnendeuren expert (smeedijzer/schilder/decor en eikendeuren) ervoor om de volledige buitengevel te vernieuwen. De Gentse zetel van aannemersbedrijf Mathieu Gijbels zorgde voor de verfrissende look! De Voordenkers hebben er alweer een tevreden klant bij, daar doen we het voor!

Gevelrenovatie Solid International door Mathieu Gijbels
Geen

Vorige maand werden de werken bij Solid International in Brugge afgerond. De buitengevel van de showroom was na talrijke jaren dienst toe aan vernieuwing. De gevelbekleding werd verwijderd en  vervangen door sandwichpanelen. De inkom werd opnieuw gemaakt, ditmaal zodat de toegang aan de Pathoekeweg ligt. Dankzij de frisse look is het bedrijf klaar om de toekomstige ambities aan te gaan.

3 generaties

Solid International is een groothand in deuren en draait al 3 generaties mee in de houtsector. Solid International is uitgegroeid tot een zeer gerespecteerde speler in de houtindustrie. Tot de groep behoren ook Primeforests NV (ruw hout) en Treecraft NV (plaatmateriaal).

Het nieuwe ontwerp van de vestiging werd ontwikkeld door Jonckheere IR-Architecten uit Brugge. In Mathieu Gijbels vond Solid International de ideale partner om de bouwdromen te realiseren. “We zijn erg tevreden over de geleverde kwaliteit en de expertise die de medewerkers aan de dag legden. Fier op het resultaat. Onze vernieuwde showroom mag gezien worden”, aldus zaakvoerder Peter Slee.