Eind april zijn de uitbreidingswerken bij Sempertex in Genk afgerond. Ballonnendistributeur Sempertex staat bekend om de verkoop van hun hoge kwaliteitsballonnen. Met hun ballonnen kunnen de meest indrukwekkende creaties gemaakt worden. Door hun aanhoudende groei kwam de nood om uit te breiden. In Opglabbeeks aannemersbedrijf Mathieu Gijbels vonden zij de ideale partner om de bouwdromen te realiseren. De hal wordt gekenmerkt door de paarse kleur van het staal en is hiermee helemaal in lijn met het logo van Sempertex Europe.

“We hadden al enige tijd nood aan meer ruimte om onze voorraden op te slaan. Want ook de volgende jaren willen we niet stil zitten, integendeel! Met oog op de toekomst hebben we vervolgens beslist om voor een uitbreiding te gaan.” aldus Sofie Vandewyer, CEO Sempertex Europe.

Het ontwerp is van de hand van Hippo Architecten. Voor de bouwplannen rekenende Sempertex op De Voordenkers van Mathieu Gijbels. Die hebben met respect voor het budget en de planning een stevig gebouw afgeleverd waarop Sempertex de komende jaren kan rekenen. “We zijn lovend over de samenwerking met Mathieu Gijbels: een snelle en correcte service en mensen die met ons meedenken over ons gebouw” besluit een tevreden Sofie Vandewyer.

Kom meer te weten over Hoe wij werken en Wat we doen!

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Paars metaal voor ballonnenbedrijf in Genk

Sempertex, een internationaal verdeler van kwaliteitsvolle ballonnen, zal volgende maand een nieuwe bedrijfshal in gebruik nemen. Door de groei kampt de distributeur uit Genk met capaciteitsproblemen.

De hal oogt heel atypisch door de paarse kleur van de staalstructuur. Paars in Genk: het werkt iets verderop in de Luminus Arena meestal als een rode lap op een stier… Toch heeft Sempertex een goede reden voor die keuze, want het paars komt overeen met de kleur van hun bedrijfslogo. “We hadden al enige tijd nood aan meer ruimte om onze voorraden op te slaan”, zegt Sofie Vandewyer, CEO van Sempertex Europe. “Gezien de groeiplannen hebben we meteen beslist om een grote uitbreiding door te voeren.”

Het ontwerp is van de hand van Hippo Architecten. Voor de uitvoering van de bouwplannen rekenende Sempertex op De Voordenkers van Mathieu Gijbels.