Duurzaam ondernemen is bij ons geen hol begrip. Als organisatie vinden we dat we oog moeten hebben voor de zwakkeren in onze maatschappij en de mensen die het minder goed hebben. We willen daarom het goede voorbeeld geven en onszelf en onze collega’s inspireren om goed te doen voor anderen. Een kleine daad kan soms een grote en waardevolle verandering betekenen voor anderen. Die kansen moeten we grijpen! Als bedrijf en ook als individu. 

Daarom zetten wij onze woorden om naar concrete daden in het kader van onze Corporate Social Responsability initiatieven. Allemaal hartverwarmende projecten die als doel hebben iets terug te geven aan onze maatschappij en ook onze medewerkers te motiveren om een steentje bij te dragen. Centrale thema’s binnen deze projecten zijn gezondheid, tolerantie, vertrouwen, verbinding met omgeving, kansarme kinderen, lokale verankering en herkenbaarheid. We hopen dan ook dat we andere bedrijven kunnen inspireren om goed te doen! 

Wij zijn KeiSolidair

Naast een aantal kleinere projecten steunen wij sinds een 3-tal jaar een prachtig project van lokale bodem. KeiSolidair, een initiatief van Een Hart voor Limburg, bundelt projecten waarbij medewerkers binnen Limburgse bedrijven zélf de handen uit de mouwen steken om geld in te zamelen voor goede doelen. Zelf iets teruggeven aan de mensen die het wat minder goed hebben of met tegenslagen te kampen hebben, daar draait het om bij KeiSolidair. Een schitterend concept waar De Voordenkers met hart en ziel achter staan.

Tijdens het eerst jaar KeiSolidair begonnen we nestkastjes te bouwen. Daarna toverden we ons kantoor om tot een pop-uprestaurant en in 2015 maakten we zelfs onze eigen ‘Thieu’s Koffie’ blend. En niet zonder succes, want we slagen erin om gemiddeld zo’n 10.000 euro per actie te schenken aan dit hartverwarmende initiatief!

Geen
Geen
Geen
Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100