Vanaf NU te bestellen bij ons: lasersnijwerken tot 6 meter!

Laat eenvoudig uw metaal op maat snijden bij onze Gijmacon Plooi afdeling met onze nieuwe fiber lasersnijmachine die tot 6 meter lang, 1,5 meter breed en 15mm dik kan snijden. Dankzij onze ruime voorraad platen kunnen wij altijd snel beginnen als de opdracht binnenkomt. Zo is uw bestelling klaar binnen de 3 werkdagen

laser, snij, werk, machine, onderdelen, bestellen
Geen

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een bewerkingstechniek om zowel metalen als niet-metalen op maat te kunnen snijden. Door middel van een laserstraal snijdt de machine eenvoudig de juiste vorm uit het materiaal. Zodra de laser alle opdrachten uitgesneden heeft, neemt een medewerker het werk over. Bestellingen worden uit de plaat gehaald, bij elkaar gezocht en klaar gemaakt voor verzending.

Hoe werkt een lasersnijder?

De laserstraal bestaat uit elektromagnetische stralingsbronnen. Het licht van deze bronnen worden met een hoge intensiteit uitgezonden. Met een zeer dunne straal in combinatie met zuurstof of stikstof en een snijsnelheid van 140m/m snijdt de fiber lasersnijmachine snel en eenvoudig het product uit. Bij lasersnijden wordt er onderscheid gemaakt in fiber- of CO2 lasersnijden. Wij werken met de fiber lasersnijmachine. 

laser, snij, werk, metaal, precisie, detail, bestellen, snelle levering
Geen

Jouw snijwerk tot 6 meter bij ons bestellen? gijmacon.plooi@gijmacon.be 

Prijsofferte nodig? Jos.Boonen@gijbels.be

Liever bellen? 089 810 345

fiberlasersnijmachine, laser, snij, machine, onderdelen, bestellen, aankopen, jos boonen
Geen
Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100