Bij succesvol ondernemen gaat het erom om kansen zien en de juiste keuzes maken. Moeilijkere tijden doen ieder van ons bewust even stilstaan bij zijn bedrijfsactiviteiten. Als ondernemer zal je steeds de strategie van je bedrijf aanpassen aan de omstandigheden net zoals een kameleon. Deze bedrijven steeds zoekend naar nieuwe opportuniteiten putten uit een oude industrie richting zoekend naar de toekomst.

Core business

In moeilijke economische tijden,  kijkt ieder bedrijf dat zichzelf identificeert met een kameleon steeds naar nieuwe opportuniteiten voor haar business. Ze vinden zich telkens als het ware opnieuw uit.

Uit een bachelorproef van de PXL-studente Kaya Vanhellemont, blijkt dat steeds meer bedrijven bepaalde taken outsourcen en deze laten uitvoeren door gespecialiseerde partners. Zo kan de ondernemer zich focussen op zijn activiteiten die behoren tot zijn core business. Het focussen op zijn core business brengt meer tijd en geeft ook meer middelen die men kan besteden aan het versterken van zijn marktpositie.

 

pob_-_mathieu_gijbels_-_vastgoed_-_projectontwikkelingsbegeleiding_0.jpg

 

Om ondernemers die bewust deze oefening maken en daarbij denken aan de optimalisatie van hun bedrijfsvastgoed het omvormen van de huidige gebouwinfrastructuur naar een gebouwinfrastructuur voor de toekomst willen we als POB zijnde de ondernemer door dit vastgoedvraagstuk heen loodsen. Zodat die zich kan focussen op zijn kernactiviteiten

Wilt u het optimale uit uw industrieel vastgoed halen? Maar zoekt u een partner die u alles uit handen neemt? Wij staan voor u klaar.
CONTACTEER ONS HIER

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100