Marktleider in garagebouw

Een autogarage is het paradijs voor autoliefhebbers. Deze inspirationele en commerciële ruimte moet luxe, comfort en vertrouwen uitstralen. Klanten willen er met plezier rondwandelen om hun volgende droomauto te vinden. Deze beleving vinden we bij Mathieu Gijbels onmisbaar. Ook de beleving voor uw medewerkers is belangrijk. Het atelier is een plaats waar veiligheid, innovatie en orde centraal staan. Dit realiseren we het liefst in bouwteam. Uw garage is niet alleen een pand om handel te drijven, maar ook een toonzaal om mensen te laten dromen én een werkruimte om uw personeel in alle comfort in te schakelen voor het onderhoud van de voertuigen. Klinkt bijna zo goed als een draaiende motor, niet?

Specialist in garagebouw

Met meer dan 1000 referenties in de automobielsector durven we ons gerust dé specialist in garagebouw noemen. Meer zelfs, we zijn al jaren marktleider in België. We hebben al heel diverse projecten mogen verwezenlijken. Voor alle automerken, met elk hun eigen visie en specifieke merkvoorschriften hebben we duurzame en betrouwbare garages opgeleverd. En zowel voor grote als kleine nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn we hét aanspreekpunt. 

Contacteer ons.

Geen

Specialisten voor u

Een garage is een complex bedrijfspand dat verschillende ‘functies’ combineert: toonzaal, kantoor, carrosserie, opslagruimte, carwash, werkplaats, logistieke ruimte en parking. Om garagegebouw in een snel bouwtempo én met een hoge afwerkingsgraad te realiseren, heb je specialisten nodig. Het vraagt specifieke kennis én inleving. Troeven die we u graag voorleggen. Onze klanten bevestigen deze stellingen.  

Geen

"Beroep doen op Mathieu Gijbels en de Voordenkers gaf ons gemoedsrust. We konden ons volledig blijven focussen op onze zaak, terwijl de realisatie volledig en gecontroleerd verliep."

- Steven De Keulenaer, zaakvoerder bij Volvo De Keulenaer

Ontdek zijn verhaal hier.

Mogelijkheden bij industriebouw garages

Tijdens het bouwen van een garage moet er naast uw eigen wensen ook rekening gehouden worden met de eventuele merkvoorschriften. Afhankelijk van het merk kan daar weinig van afgeweken worden. Een architect en aannemer onder de arm nemen die ervaring hebben met met realiseren van showrooms en werkplaatsen, is  een must. Daarnaast moet een garage beschikken over twee totaal verschillende zones die samen één synchroon geheel moeten vormen. 

Geen

Zone 1: Nieuwbouw en showroom

Hiertoe behoren de showroom, toilettes voor klanten, parking en verkoopruimtes... De ruimte waar klanten voor het eerst met uw garage in contact komen. U wil hier absoluut een positieve indruk maken, niet? Daar kunt u op rekenen als u voor Mathieu Gijbels kiest. We garanderen een feilloos visitekaartje. Een potentiele klant koopt namelijk niet alleen een wagen bij u, hij koopt ook de beleving

Zone 2: Naverkoop en werkplaats

In dit technische gedeelte van het gebouw moet plaats voorzien worden voor een atelier, parking voor herstellingsvoertuigen met eventuele opvangbakken voor lekkende voertuigen en voor het magazijn met toegang voor leveringen.  

Als echte experten in het vak weten de Voordenkers als geen ander op welke aspecten er gelet moet worden bij het bouwen van uw garage. De ene garage is de andere niet, denk maar aan garages die gespecialiseerd zijn in het herstellen en verkopen van vrachtwagens of motoren. Dit vereist een heel andere aanpak dan bijvoorbeeld voor een garage die nieuwe auto’s verkoopt.

Geen
Geen

De garagebouw van BMW garage Van Osch

Het perfecte bewijs van onze expertise in garagebouw is de bouwdroom van BMW garage Van Osch in Hasselt: een CO2 neutrale showroom met aansluitend verkoopruimtes, werkplaats en parkeerdek.

Het indrukwekkende pand werd succesvol gerealiseerd en werd bekroond als grootste BMW toonzaal van Limburg.

Neem een kijkje

Transparant bouwproces

Een garage laten bouwen mag u geen zorgen bezorgen. Dat is het stokpaardje van Mathieu Gijbels. U hoort te dromen van het pand dat binnenkort wordt opgeleverd. Laat de opvolging en de constructie in alle gerustheid aan ons over.

Hoe ontzorgen we u?

Verschillende betrokken partijen moeten samenwerken om uw bouwdroom te realiseren. Wij voorzien slechts 1 contactpunt voor uw hele bouwproject, Mathieu Gijbels. Geen ellenlange contactenlijst met verschillende experten. 

U kunt op een vlotte opvolging rekenen. Van de opbouw van uw toonzaal en/of werkplaats tot het onderhoud van het gebouw. Meer nog wij zorgen ervoor dat het op de meest efficiënte manier gebeurt, met behulp van de BIM-methode. Met deze bouwmethode wordt alle mogelijke informatie van het gebouw verzamelt zodat iedereen die betrokken is bij de bouwwerken zelf, herstellingswerken, onderhoud of later eventuele renovatiewerken onmiddellijk beschikt over de juiste, meest recente informatie.

Waarom uw garage bouwen met Mathieu Gijbels?

  • Klanttevredenheid staat centraal in onze manier van werken. Doordat we onze klant een totaalpakket kunnen aanbieden, bouwen we een levenslange relatie op.
  • Naast nieuwbouw hebben we ook alle expertise in huis om de transformatie van uw gebouw vakkundig te realiseren dankzij onze aparte renovatieafdeling.
  • Onderhoudswerken of kleine aanpassingen van uw gebouw worden met de grootste zorg uitgevoerd door onze Service & Onderhoud afdeling.

Benieuwd naar hoe uw garage er kan uitzien?

Neem dan zeker contact op met onze Voordenkers. Zij berekenen uw project met een ongeziene expertise. Een beslissing maakt u bewust wanneer u omringd wordt door experten in het vak.

Onze Voordenkers denken niet alleen mee. Ze gaan nog een stap verder, ze denken voor.

Maak een afspraak

Geen
Geen

Wie zijn we?

Met ruim 50 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfsgebouwen, is Mathieu Gijbels expert in het vak. We realiseren bouwdromen door het bouwen van nieuwe bedrijfspanden voor tal van sectoren, van automotive (garages en kantoren) tot retail en logistiek.

Ook voor renovatieprojecten, projectontwikkelingsbegeleiding en de service & onderhoud kan u bij ons terecht. Het bouwen van industriële bedrijfsgebouwen is een vak apart, waar veel precisie en inzicht aan te pas komt. Bij Mathieu Gijbels hebben we alle kennis in huis om uw bouwdroom te realiseren. We zetten met 320 Voordenkers alles op alles om uw bedrijfspand helemaal op te bouwen naar uw wens. Ook benieuwd hoe we dat precies aanpakken? 

Bouwproces​

Geen

Neem contact op met onze commercieel directeur David Leroy.

CONTACTEREN