Marktleider in garagebouw. En dat is geen toeval…

Met meer dan 1.000 referenties in de automobielsector durven we ons gerust dé specialist in garagebouw noemen. Meer zelfs, we zijn al jaren marktleider in België. We hebben al heel diverse projecten mogen verwezenlijken. Voor alle automerken, met elk hun eigen visie en specifieke merkvoorschriften. En zowel voor grote als kleine nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Expert in garagebouw

We zijn expert in garagebouw, niet alleen omdat we reeds zoveel projecten mochten realiseren. Maar vooral omdat het nu eenmaal een grote bouwexpertise vergt. Een garage is een complex bedrijfspand dat verschillende ‘functies’ combineert: toonzaal, kantoor, carrosserie, opslagruimte, carwash, werkplaats, logistieke ruimte en parking. Om zo’n gebouw in een snel bouwtempo én met een hoge afwerking te realiseren, heb je specialisten nodig.

Het verhaal van het Delorge Business Park in Hasselt

Het perfecte bewijs is het verhaal van het Delorge Busines Park in Hasselt: een Volkswagen en Audi toonzaal met bovenop state-of-the-art kantoren. Een mooie, maar erg grote uitdaging voor onze mensen. Maar dat verhaal laten we graag vertellen door de architect van dat prachtige project.

debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100