Een intensieve periode

Hoe verloopt een bouwproject? En waaraan mag u zich als bouwheer verwachten? Een bouwproject is een intensieve periode. Maar geen nood. Onze Voordenkers zorgen ervoor dat “bouwen fun wordt” zoals één van onze klanten zijn project omschreef. Het liefst doen we dit in bouwteam. Onze mensen gidsen u doorheen het ganse traject zodat u zich kan blijven focussen op uw bedrijfsactiviteiten.

De grondwerken

Bouwen doen we samen. En dus begint het proces bij een goed gesprek. Wij - architect, aannemer en technische experts - vertalen uw bouwdromen naar een innovatief ontwerpconcept.

Het papierwerk

Een bouwproject gaat gepaard met veel en zware administratie. Maar vele deskundige handen maken het werk licht. Mathieu Gijbels helpt u met de nodige vergunningen, aanvragen en eventuele grondstudies. Zo kunt u met een gerust hart aan de bouwwerken beginnen.

Onze Voordenkers

Elke klant krijgt zijn eigen, vaste contactpersonen toegewezen. De bouwadviseur ontfermt zich over het commerciële voortraject en de werfleider volgt de werf tot in de puntjes op. Onze Voordenkers aan het woord.

De signalisatie

U bent trots op uw bouwplannen, dus wilt u het nieuws wellicht van het - nog te plaatsen - dak schreeuwen. Daarom voorziet Mathieu Gijbels werfpubliciteit op maat van elk project. Bovendien nemen we indien gewenst de PR-communicatie voor onze rekening.

De fundering

Nog voor de start van de werken wordt u uitgenodigd op een externe bespreking. We overlopen alle details en u krijgt een personaliseerde werfhelm mee. Zo kunnen we samen aan de slag gaan.

Het Skelet

Kent u BIM al? Het Bouw Informatie Model is een virtueel geïntegreerd geheel van 3Dmodellen dat ons helpt om het bouwproject zo precies mogelijk voor te stellen en in te plannen. Zo weet u waaraan u begint. Bovendien worden de foutenmarge en total cost of ownership tot een minimum herleid.

De ruwbouw

Tijdens de uitvoering van uw bouwproject wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen. Als geïntegreerd bedrijf kan Mathieu Gijbels zelfs tijdens de werken inspelen op uw veranderende noden, wensen en budget.

De afwerking

Uw gebouw is voltooid en u krijgt de sleutel in handen. Maar daar stopt onze service niet! Wij blijven voor u klaarstaan: of het nu voor een vraag is of een herstelling. Uw bouwdromen zijn immers onze zorg!

De opening

U hebt uw nieuwe gebouw al kunnen bewonderen. Nu de rest van de wereld nog... Mathieu Gijbels communiceert helder over de timing zodat u de openingsreceptie op het perfecte moment kunt plannen. Wilt u hulp bij het concept of de organisatie van dit evenement? Dan staan wij u met raad en daad bij.

Samen maken we uw bouwdromen waar.

Bouw- of renovatieplannen?

Leg ze in de handen van De Voordenkers!

Contacteer ons

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100