Hoe werken we in bouwteam bij nieuwbouw?

De beste resultaten behalen zowel voor als tijdens de werken? Dat kan enkel wanneer de wensen en ideeën van de bouwheer, architect en aannemer samengebracht worden in een bouwteam. De architect vertaalt uw bouwdroom naar een ontwerpconcept. Wij vertalen uw bouwdromen naar een uitvoerbaar en bereikbaar project. Samen met uw architect gaan we op zoek naar oplossingen en materialen die geheel conform uw budget en wensen zijn.

postiaux_brecht_02.jpg

Toegevoegde waarde

Elke partij van het bouwteam brengt zijn specifieke kennis en visie in het team. Op die manier kunnen we de invloed van bepaalde beslissingen tijdig inschatten en indien nodig bijsturen. Door u als bouwheer nauw te betrekken bij het bouwteam behoudt u het overzicht en worden onaangename verrassingen tot een absoluut minimum beperkt.

 

Uw bouwteam staat paraat

Tijdens uw bouwproject kunt u rekenen op een uitgebreide ploeg van experts. Uw eerste aanspreekpunt bij Mathieu Gijbels is de bouwadviseur: hij adviseert, ondersteunt en begeleidt u tijdens het gehele traject. Hij wordt hierbij ondersteund door een projectvoorbereider, een calculator en een ingenieur. Tijdens de uitvoering zal onze projectleider u op de hoogte houden van de werken.


 

Bouw- of renovatieplannen?
Leg ze in de handen van De Voordenkers!

CONTACTEER ONS

Dave Beuten
Directeur Projecten
0032 89 819 100