Een droomkantoor dat bruist van de productiviteit

Met ruim 50 jaar ervaring in de industriebouw, heeft Mathieu Gijbels al heel wat ervaring waaronder ook in het bouwen van kantoren, al dan niet in combinatie met andere gebouwen zoals bijvoorbeeld magazijnen. Uw kantoor is niet zomaar een gebouw. Het is de kern waar vele medewerkers, klanten en partners vertoeven. Het moet uw DNA uitstralen. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij elk element van een nieuwbouwproces zodat de oplevering perfect aansluit bij het droomproject dat u voor ogen heeft. Bouwen doen we het liefst in bouwteam. Hoe kan Mathieu Gijbels van uw kantoorgebouw een veilige haven en een praktische uitvalsbasis maken? We vertellen het u graag. 

Uw opties voor kantorengebouwen

Kantoorgebouwen zijn er in alle vormen en maten. Mathieu Gijbels is gespecialiseerd in het bouwen van industriële bedrijfspanden waaronder ook kantoorgebouwen. Het bouwen van zo’n kantoor kan met diverse materialen en op verschillende wijzen zoals staal-, beton en/of houtbouw. 

Wilt u een speciaal ontwerp met veel glasafwerking of elementen op maat? Ook in dat geval kan u op Mathieu Gijbels rekenen. De Voordenkers zorgen voor de uitvoering van uw bouwdroom.

Maak kennis

 

Multifunctionele kantoorruimte

De functie van het bedrijfsgebouw ook meer dan enkel kantoorgericht zijn. Het is perfect mogelijk om het kantoorgebouw te combineren met bijvoorbeeld een aansluitend magazijn, werkplaats/atelier, verkoopruimte/showroom, logistieke hal... Wij doen er alles aan om uw bouwdroom zo efficiënt mogelijk waar te maken. 

 

Geen
Geen

Infrastructuur en indeling van uw kantoor

U wil de kantoorruimte natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten. Er zijn originele en groene oplossingen om uw kantoorruimte in te kleden. Zo voelt het niet alleen aangenaam om de ruimte te betreden. Het werkt ook ergonomisch en ecologisch om een ruimte in alle glorie te gebruiken. Onze Voordenkers zitten graag met u aan tafel om deze belangrijke details in kaart te brengen. 

Een moderne en recente afwerking vindt u misschien ook belangrijk. De laatste kantoortrends hoeft u niet altijd op te volgen, samen met u vinden we de balans die werkt voor uw bedrijf.

Geen

Atlas Copco Rental geniet van betrouwbaar onderhoud

De internationale marktleider in het verhuren van perslucht-, stroom-, stoom- en stikstofapparatuur - Atlas Copco Rental, besloot hun nieuwe hoofdzetel te laten bouwen door Mathieu Gijbels.

Een indrukwekkend bouwproject voor deze grote speler dat niet onopgemerkt bleef. Ook voor verder technische ondersteuning en onderhoud klopten ze aan bij Mathieu Gijbels.

Lees meer

Transparant bouwproces voor kantoren

Een nieuw kantoor laten bouwen hoeft u niet te beroven van uw waardevolle tijd. Mathieu Gijbels staat bekend als de bouwpartner die u altijd ontzorgt, uw vertrouwen wint en instaat voor alle opvolging.

Hoe doen we dat?

  • U heeft 1 contactpersoon, uw projectleider, om alles in goede banen te leiden. 
  • We maken gebruik van een BIM-bouwmethode. Een cloud based informatiemodel waarin iedereen op elk moment op de hoogte is van het hele bouwproces.
  • U doet beroep op een partner met een briggade aan experten. Een bouwteam die elk mogelijk scenario voor u voordenkt. Geen risico's op verrassingen bij oplevering, noch op de factuur. 
  • Het onderhoud van uw kantoor is in goede handen bij ons. Nog een zorg minder.

Uw kantoorbouwproject bespreken

Wenst u eens rond de tafel te zitten om onze Voordenkers? U kan concreet bespreken wat u voor ogen hebt of we beginnen van een leeg blad. U bepaalt de wensen. Wij voorzien de expertise. 

De Voordenkers helpen u graag verder om uw persoonlijke bouwdroom te realiseren.  

Maak een afspraak

Geen

Wie zijn we?

Met ruim 50 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfsgebouwen, is Mathieu Gijbels expert in het vak. We realiseren bouwdromen door het bouwen van nieuwe bedrijfspanden voor tal van sectoren, van automotive (garages en kantoren) tot retail en logistiek.

Ook voor renovatieprojecten, projectontwikkelingsbegeleiding en de service & onderhoud kan u bij ons terecht. Het bouwen van industriële bedrijfsgebouwen is een vak apart, waar veel precisie en inzicht aan te pas komt. Bij Mathieu Gijbels hebben we alle kennis in huis om uw bouwdroom te realiseren. We zetten met 320 Voordenkers alles op alles om uw bedrijfspand helemaal op te bouwen naar uw wens. Ook benieuwd hoe we dat precies aanpakken? 

Bouwproces​

Geen

Neem contact op met onze commercieel directeur David Leroy.

CONTACTEREN