Onze mensen

Wij beschouwen onszelf als een kennispartner in verschillende diensten waarbij onze mensen het verschil maken. Daarom investeren wij bewust in opleidingen en individuele leertrajecten.

Kenniscel

Om in te pikken op nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen onze sector hebben wij een kenniscel opgericht. Die fungeert als ’denktank' om nieuwe ideeën of technologieën te onderzoeken met het oog op een nog beter en efficiënter bouwproces.

Partner in duurzaamheid

Ook in duurzame projecten kunnen wij een sterke rol spelen. Welke materialen en technieken zijn het best? Welk rendement beoogt u op lange termijn? Hoe kunt u uw energieverbruik tot een minimum beperken? Wij bekijken met u de verschillende opties en bieden concrete oplossingen rond duurzaam bouwen.

Flexibele bouwpartner

Perfectionisme zit in onze genen ingebakken. Daarom realiseren wij als turnkey aannemer graag het volledige bouwproject van onze klanten, vanaf de fundering tot en met de afwerking. Zo kunt u zich focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf.  

Houdt u toch graag zelf de teugels in handen en coördineert u de afwerking van uw gebouw liever in eigen beheer? Ook dan staan wij u uiteraard graag bij om dat in goede banen te leiden.

Dave Beuten
Directeur Projecten
0032 89 819 100