Kwaliteit

Als organisatie wordt nv Mathieu Gijbels gedreven door kwaliteit. Om de allerhoogste normen te halen, evalueren we onze procedures en werkvoorschriften continu en stellen ze bij indien nodig. Ons kwaliteitsbeleid start vanaf de werfvoorbereiding tot en met de oplevering van elk project. We zijn ervan overtuigd dat opleiding de beste investering in kwaliteit is. Daarom organiseren we regelmatig trainingen voor onze arbeiders en bedienden.

Geen
Geen

Veiligheid

Veiligheid is onze tweede natuur! Niet alleen op de werkvloer is het een absolute prioriteit. In onze organisatie neemt ook de directie haar verantwoordelijkheid via werkplekinspecties. Onze KVM-manager, Jan Tegenbos, zorgt voor de controle en opvolging van het veiligheidsbeleid. Dankzij al deze inspanningen zijn wij sinds mei 2007 houder van het VCA**-certificaat dat aantoont dat we beschikken over een compleet veiligheidsbeheerssysteem.

"Veiligheid komt altijd op de eerste plaats bij Gijbels!" Monteur Ronny en ploegbaas Ferdi dragen veiligheid hoog in het vaandel. Hoe dat juist in zijn werk gaat op hun werf? Dat hoor en zie je in deze video.

Ronny & Ferdi

Milieu

Wij zijn graag uw adviespartner inzake certificaten voor duurzame gebouwen (BREEAM). Maar voordat we starten met prediken, vinden wij dat we zelf ook eerst in orde moeten zijn op dat vlak. Daarom leveren wij grote inspanningen inzake gescheiden vuilophaling en -verwerking op onze werven en in onze kantoren.

Dorien Van Eygen
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100