Terug
menu
Mute sound
Hoe De Voordenkers bouwen constructief maken
Bouwen. Op zich een werkwoord dat alles in zich heeft om positief te zijn. Bouwen aan een relatie, bouwen aan je carrière, ... De partner waarmee je bouwt, bepaalt sterk hoe je het bouwproces ervaart. Voor sommigen is proces helaas de term die het vaak goed samenvat ... Met De Voordenkers gaan we hiertegen al jaren in beroep. En zo bewijzen we dat bouwen ook écht constructief kan zijn.
Door op zoek te gaan naar de beste oplossingen, maar ook de beste profielen. Want wie samenwerkt, bereikt meer dan wie tegenwerkt. En daarom verheffen we bouwen tot een teamsport waarin ingenieur, architect, vakman én klant een gelijkwaardige rol spelen.
Door niet alleen plannen te tekenen, maar ook goed in te plannen. Van bij de eerste steen zorgen we ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. En eigenlijk al van bij de eerste schets. Want goed luisteren in een vergaderzaal leidt tot vreugdekreten op de werf. En bij uw medewerkers.
En dat bovendien tot vreugde van uw businesscijfer. Want we bouwen niet voor het staal en beton maar voor de mensen. Voor uw medewerkers is een industrieel gebouw geen constructie maar een werkplek. En dus is het belangrijk dat uw mensen zich goed voelen. Want wie graag werkt, werkt goed.
Daarom willen De Voordenkers de best mogelijke werkplek bouwen.
Mathieu Gijbels - De Voordenkers