Binnen de Gijbels Group is Gijbels Construct verantwoordelijk voor de aannemerij. Dit zijn zowel de productieafdelingen (Gijmacon Aluminium, Gijmacon Staal en Gijmacon Plooi) als NV Mathieu Gijbels. Nv Mathieu Gijbels is een geïntegreerde aannemer, gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw. Als ‘voordenkend’ aannemersbedrijf biedt Mathieu Gijbels voor  iedere bouwbehoefte een oplossing: Van nieuwbouw, renovatie tot en met service en onderhoud en dit voor diverse projecten in verschillende segmenten. 
Opgericht in 1969, groeide het bedrijf gestaag. In 1998 nam Mathi Gijbels als 26-jarige de leiding over van zijn vader Mathieu Gijbels. Onder zijn leiding groeide het bedrijf tot een leidinggevend bouw- en vastgoedbedrijf. Eind 2017 koos Mathi om zich voltijds te concentreren op de vastgoedprojecten van de Gijbels Group in binnen-en buitenland. De leiding van het bouwbedrijf werd toevertrouwd aan Dave Beuten die als CEO van Gijbels Construct (Nv Mathieu Gijbels en de productieafdelingen) werd aangesteld. Dave (43) ging in 2004 aan de slag als projectleider en later projectmanager. Sedert 2013 maakt hij deel uit van het directiecomité als operationeel directeur.

In 2021 realiseerde het bedrijf met zo’n 320 medewerkers een omzet van meer dan 85 miljoen euro. Het hoofdkantoor van Mathieu Gijbels is gevestigd in Oudsbergen. In de eerste helft van 2016 opende het bedrijf een nieuwe zetel in regio Gent voor Oost- en West-Vlaanderen “Mathieu Gijbels Zetel West”, en een verkoopkantoor in Nijvel “Mathieu Gijbels Le Cube”.

Glazen wand
Geen
Avond voorgevel
Geen
Kantoor avondzicht
Geen
Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100