Donderdag 3 mei 2018 opende de gloednieuwe showroom van Groep Vereenooghe in Oostende de deuren.
Zij ontvingen zo’n 650 gasten.

De Mercedes-Benz concessie stelt tijdens de opening tot en met begin juni met veel trots de nieuwe Mercedes A-klasse voor onder de slogan “welkom in de toekomst”.

Geen
Geen
Montagewerken
bij Auto Terminus Oostende
Nieuwe showroom Oostende

Vlak voor de zomer van 2017 zijn de werken langs de Marconistraat in Oostende van start gegaan en werd het startschot gegeven voor het bouwen van een nieuwe showroom en werkplaats voor Groep Vereenooghe,
Erkend Concessiehouder en Servicepunt Mercedes-Benz, toen nog Auto Terminus. De bestaande garage werd afgebroken en op dezelfde plaats kon vervolgens de opbouw van het splinternieuwe gebouw van start gaan.

Tijdens de bouwwerken verhuisden de activiteiten van Auto Terminus in Oostende tijdelijk naar de nieuwe vestiging van Auto Twee in Jabbeke (tweedehands afdeling en carrosserie).

De nieuwe garage kenmerkt zich door de laatste nieuwe technieken en is volledig conform de nieuwste normen van Mercedes-Benz. Met veel lichtinval en een indrukwekkende showroom, is het gebouw een knap staaltje architectuur geworden.

Geen
Geen
Overname door Groep Vereenooghe

Tijdens de zomer vorig jaar kondigde Groep Vereenooghe aan de vestigingen van Auto Terminus te hebben overgenomen. Deze overname kadert in de langetermijnvisie van Groep Vereenooghe en sluit naadloos aan op de Europese groeistrategie van Mercedes-Benz. De optiek van schaalvergroting is zowel bij Mercedes-Benz als bij de andere automerken al langer aan de orde.

Geen
Geen
Samenwerking architect en aannemer

Auto Terminus nam voor dit bouwproject architect Filip Verbeke uit Oostkamp onder de arm die het ontwerp van het nieuwe gebouw voor zijn rekening nam. De realisatie was in handen  van de Voordenkers van Mathieu Gijbels, Belgisch aannemersbedrijf met vestiging in Gent. “Het is de tweede keer dat we voor Auto Terminus bouwen, eerder deden we dat ook al voor hun garage in Brugge. Het doet ons plezier dat tevreden klanten opnieuw voor ons kiezen en dat we hun bouwdromen kunnen realiseren” vertelt Dirk Lammens, bouwadviseur bureau Gent Mathieu Gijbels.

Geen
Autosalon 2018

De oplevering van de nieuwe showroom  gebeurde al in januari, net voor de start van het autosalon. Toen werd de nieuwe showroom alvast geopend. De opening werd ineens gecombineerd met de lancering van saloncondities.

In maart van dit jaar volgde de opening van de werkplaats en het magazijn.

Jessica Di Dio
Jessica Di Dio
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100