Het jaar waarin ze hun 35-jarig bestaan vierden, werden de uitbreiding- en vernieuwingswerken aangekondigd bij Carrosserie De Schrijver in Ursel. Dit familiebedrijf onder leiding van dochter Inge De Schrijver investeerde in een nieuwbouw die vooraan het bestaande gebouw werd bijgebouwd. Hiervoor werd beroep gedaan op De Voordenkers van Mathieu Gijbels.

Iets meer dan 100m² werden er bijgebouwd op de huidige locatie in Ursel. Het nieuwe gebouw huisvest onder meer de kantoren, een refter voor medewerkers en sanitaire voorzieningen. De twee bestaande loodsen erachter werden gemoderniseerd. Hierin werden voordien de kantoren gehuisvest. Met de extra ruimte die is vrijgekomen, is er opnieuw meer plaats voor de carrosserie werken.

Inge De Schrijver, tweede generatie zaakvoerder wil in haar carrosserie nog meer auto’s in topconditie krijgen. “Dankzij de uitbreiding kunnen we de stijgende vraag beter aan” aldus een tevreden Inge De Schrijver.

de_schrijver14.jpg

Het ontwerp van het nieuwe gebouw is van architectenbureau Patrick Loete uit Aalter, de uitvoering was in handen van Mathieu Gijbels. “Zeer tevreden over de samenwerking en de uitvoering. Mijn vertrouwen in het team bleek helemaal terecht” vertelt Inge De Schrijver.

 

 

 

Geen

 

 

De kantoren zijn verhuisd naar het nieuwe gebouw.

Geen
Geen