Carrosserie De Schrijver in Ursel viert zijn 35-jarig bestaan met een uitbreiding en vernieuwing van het gebouw. De vernieuwde site zal volledig geëquipeerd worden om aan de stijgende vraag te voldoen. De werkzaamheden onder leiding van aannemer Mathieu Gijbels zijn reeds gestart en zullen eind januari 2019 afgerond worden.

Tweede generatie zaakvoerder Inge De Schrijver vertelt enthousiast over haar ambitieuze plannen met de uitbreiding en de vernieuwing van het familiebedrijf. De onderneming werd in 1983 opgericht door haar ouders en het is haar missie om in te zetten op nog hogere kwaliteits- en eindcontroles. Met de uitbreiding wordt er ruimte gecreëerd om te vernieuwen en te innoveren. Het vervangwagenpark en de eigen depannagedienst kunnen nu nog meer in de kijker worden geplaatst.

“Of het nu gaat om zware carrosserieschade of een klein krasje, een sterretje in de ruit, het vervangen van een ruit, het plaatsen van nieuwe banden, onderhoud of aircovulling,… bij ons bent u aan het goede adres. We zijn ervan overtuigd dat de uitbreiding een enorme meerwaarde zal zijn voor onze klanten”, aldus Inge.

Vertrouwen in het bouwteam

De bouwwerken zijn gepland om in januari 2019 afgerond te zijn. “Het vertrouwen in bouwadviseur Dirk Lammens is erg groot en het feit dat Mathieu Gijbels ook vanuit Gent werkt en dus dicht bij huis is, geeft ons extra vertrouwen”, vertelt Inge De Schrijver. De Voordenkers van Mathieu Gijbels zullen de plannen van architect Patrick Loete uit Aalter uitvoeren.