Op vrijdag 30 november was het zo ver. Ons Atrium werd omgetoverd tot een pop-up restaurant. Meer dan 70 Voordenkers stonden klaar om 250 gasten te ontvangen en bedienen. Er werd gelachen, genoten en gedronken. Dat zorgde voor een totale opbrengst van €5.100! Die opbrengst kunnen we nu schenken aan Een Hart voor Limburg.

70 Voordenkers stonden klaar om onze gasten in het hoofdrestaurant te ontvangen en bedienen in telkens 2 shiften. Het menu? Vlaamse klassiekers op grootmoeders wijze. Gasten die na al dat lekkers nog zin hadden in zoet, konden smullen van de Vlaamse desserts chocomousse en rijstpap. Onze 50 VIPS werden door een persoonlijke ober bediend en konden genieten van een culinair driegangendiner.

Dit alles zorgde voor een totale opbrengst van €5.100 die nu geschonken wordt aan de projecten van Een Hart voor Limburg.

We bedanken graag iedereen die heeft meegeholpen en gezorgd heeft voor deze geslaagde avond. Bekijk alle foto’s van de avond hier:

 

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen