De familie Reidanus – uitbaters van Garage Carwash Reidanus in Gent – plant een grote verbouwing. Dat Garage Carwash Reidanus al 45 jaar een begrip is in Gent en omstreken krijgt door de uitbreiding nog meer slagkracht. De werken zullen in vier fasen gebeuren en aannemer Mathieu Gijbels werd ingeschakeld om dit bouwproject in goede banen te leiden. Het einde van de volledige verbouwing is voorzien begin 2019.

De broers Wim, Geert en zus Leen willen na 44 jaar de garage en carwash nieuw leven in blazen met een heuse verbouwing. De opportuniteit in de regio is enorm groot en de familie ziet veel potentieel in hun business. “Met het Shell tankstation, de shop, de garage, de carwash en het verkooppunt van gasflessen bieden we een totaal aanbod om elke wagen van a tot z te onderhouden”, vertelt Leen Reidanus.

“Dat we heel ambitieus zijn, kunnen we niet ontkennen. We willen ons familiebedrijf letterlijk en figuurlijk de nodige ruimte geven om te groeien. Onze tevreden klanten uit Gent en omstreken houden hier al sinds 1973 halt. We willen evolueren om zo onze familiewaarden nog meer in de verf te kunnen zetten”, aldus Wim Reidanus.

In fasen bouwen aan de toekomst

Het project is zodanig groot dat de bouw ervan in vier fasen zal gebeuren. Tijdens fase 1 wordt er een nieuwe toegangsweg gebouwd. Fase 2 zal dienen om het garagebedrijf nieuw leven “in te bouwen”. Bij fase 3, de meest intensieve fase, zal de overkapping van de bestaande carwash gebouwd worden en wordt er een volledig nieuwe carwash gebouwd. Om dan te eindigen met fase 4, de aanleg van de uitrit van de carwash. De bouwwerken zullen duren tot begin 2019 maar, het tankstation, de shop, de garage en de carwash blijven open tijdens de werken.

Unieke werfpubliciteit ter plekke om de bouwwerken aan te kondigen

Sterk bouwteam

Omdat de uitbreiding en de vernieuwing enorm belangrijk zijn voor familie Reidanus kozen ze voor een aannemer die hen kon “ontzorgen”. Vooral omdat de zaak open blijft gedurende de bouwwerken is een goede begeleiding, een fijne samenwerking en vooral een perfecte opvolging van cruciaal belang.

“Het is voor de klant belangrijk dat hun zaak open blijft gedurende de werkzaamheden. Dat is geen lachertje maar mits de nodige planning, zorgen we ervoor. Zo kunnen wij bouwen én kan de klant verder werken. Iedereen tevreden”, lacht bouwadviseur Dirk Lammens van Mathieu Gijbels

Jessica Di Dio
Jessica Di Dio
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100