Gedimat Bridts in Wilrijk groeit en verhuist

Het pand van Gedimat Bridts in Wilrijk is te klein geworden voor de groeiambities van het bedrijf. Daarom renoveert Gedimat Bridts een bestaand industriegebouw langs de A12 in Aartselaar tot een nieuwe en grotere stek. In het voorjaar van 2019 zal de grote verhuis plaatsvinden. Voor de renovatie van het pand in Aartselaar legde Gedimat Bridts hun bouwplannen in handen van aannemersbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.

 

Een bestaand gebouw renoveren

De werken voor Gedimat Bridts in Aartselaar zijn begonnen. In de loop van het voorjaar zullen de werken klaar zijn en zal de vestiging van Gedimat Bridts in het centrum van Wilrijk kunnen verhuizen naar hun nieuwe en grotere stek vlak langs de A12 in Aartselaar. “Gedimat Bridts in Wilrijk is toe aan een groter gebouw. Onze vestiging in Wilrijk is te klein geworden voor onze groeiambities. Daarom hebben we de keuze gemaakt om voor een groter gebouw te gaan op een strategische plaats langs de A12. Zo kunnen onze klanten ons gemakkelijk bereiken en kunnen we hun een nog betere service aanbieden in een groter gebouw.” Vertelt zaakvoerder Vincent Van Genechten “

 

Het pand dat gerenoveerd wordt , diende als een depot voor transportbedrijven en zal omgetoverd worden tot het nieuwe uithangbord van Gedimat Bridts. De renovatiewerken legde Vincent in handen van aannemers bedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.

 

gedimat_werfdoek_v3340x170cm.jpg
In overleg met Gedimat Bridts, werd deze werfpubliciteit gemaakt

 

Renovatie op hoog niveau

“De docs van het vroegere gebouw worden weggehaald en vervangen door een grote vitrine gemaakt uit 6 meter hoog glas. Het gebouw wordt niet meteen afgebroken, maar de nieuwe metalen constructie zal tegen de oude worden gebouwd en van zodra die het dak ondersteund, zal de oude constructie geleidelijk aan worden afgebroken.” Vertelt projectleider Ivan Smeets.

 

Nieuwe bouwdroom

Het ontwerp werd gemaakt door M2 architecten uit Antwerpen en zal helemaal onder handen worden genomen door ‘De Voordenkers’ van aannemersbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek om zo de groeiambities van Gedimat Bridts te kunnen realiseren.

 

Ontdek de projectenpagina van Gedimat Bridts hier