Gervi is met zijn 7 vestigingen in Vlaanderen dé wellness-specialist. 2019 is voor Gervi een jaar waar uitbreiding en innovatie centraal stonden. Zo werd het magazijn in Maasmechelen vergroot van 1.500 m² naar 3.500 m². Ze openden Gervi Outdoor, een conceptstore van 1.000 m² naast de bestaande toonzaal in Maasmechelen en ze gaan nog een stap verder. Samen met Bodyreset lanceert Gervi op 6 december een nieuw lifestyle concept in Maasmechelen. Gervi Lounge en Bodyreset wordt een plaats waar sun, beauty en personal training in een gloednieuw pand samenkomen. Bouwbedrijf Mathieu Gijbels stond in voor de bouw van Gervi Outdoor en Gervi.

Gervi Lounge & Bodyreset

Gervi Lounge (zonnecenter) was al 10 jaar actief in het Gervi pand (Rijksweg 539) in Maasmechelen, maar verhuist nu, amper 50m verder, naar de gloednieuwe uitbating (Rijksweg 543). Het zonnecenter werd grondig gerenoveerd en het concept werd volledig opnieuw uitgedacht. De klemtoon op 100% veilig en gezond zonnen blijft nog steeds prioriteit. Gervi Lounge gaat zelfs nog een stapje verder en zet heliotherapie in de markt. Deze therapie zorgt niet alleen voor een kleurtje, het geeft je ook een energie boost, stimuleert de doorbloeding van je huid en ondersteunt de aanmaak van collageen. De tweede partner die zijn huisvesting neemt in het nieuwe pand is Bodyreset. Bodyreset werd opgericht door Tom Ector vanuit het principe: personal training moet voor iedereen mogelijk zijn. Om voor een totaalbeleving te zorgen, werd in de gezamenlijke inkom een exclusieve lounge gecreëerd. In “Verde” kan iedere klant terecht voor verse kop koffie, cappuccino of ander verfrissend drankje.
Het doel van de samenwerking is om een antwoord te bieden op uitdagingen waar heel wat mensen voor staan.

 “Het leven kan ’n echte rat race zijn. Het succesvol combineren van werk en gezin alleen al kan een behoorlijke uitdaging zijn. Door onze leefomstandigheden hebben we het dan ook vaak moeilijk om een goede balans te vinden. Een balans tussen spanning en ontspanning. Nochtans, als je in balans bent, dan voel je je zowel fysiek en mentaal lekker in je vel. Net om die balans terug te vinden willen we Sun, beauty en beweging combineren”. Aldus Marjolein Nijs.

wellness Gervi en Body lounge reset uitbreiding Mathieu Gijbels
Geen

Aannemersbedrijf Mathieu Gijbels bouwde de eerste filialen in Maasmechelen en in Wilsele. Dit jaar mochten De Voordenkers het 7de filiaal Gervi Outdoor bouwen en het pand waar het nieuwe concept Gervi Lounge & Bodyreset vanaf vandaag huist.

“Mathieu Gijbels is ons voor een betrouwbare partner en ontzorgt ons elke keer.” Aldus Rony Nijs

 

Het gebouw opende op vrijdag 6 december feestelijk de deuren.

wellness Gervi en Body lounge reset uitbreiding Mathieu Gijbels opening
Geen
wellness Gervi en Body lounge reset uitbreiding Mathieu Gijbels opening
Geen
wellness Gervi en Body lounge reset uitbreiding Mathieu Gijbels
Geen
debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100