Limburgs bouwbedrijf Mathieu Gijbels trekt in op het bedrijventerrein De Prijkels in Deinze en verhuist zo de afdeling ‘Zetel West’ van een te klein kantoor in Gent naar een groter bedrijfsgebouw in Deinze. Hiermee wilt het bouwbedrijf zich definitief verankeren in Oost- en West-Vlaanderen. Het nieuwe gebouw biedt de ruimte om de klanten nog beter te bedienen, daarnaast beschikt het pand over een eigen magazijn met buitenopslag, waar er plaats is voor de groeiambities van het bedrijf.

Mathieu Gijbels Zetel west - De voordenkers - Limburgs bouwbedrijf Mathieu Gijbels trekt westwaarts en verankert zich in Deinze
Geen

Definitieve verankering in Oost- en West-Vlaanderen

Mathieu Gijbels is een Limburgs b2b bouwbedrijf gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw. Als ‘voordenkend’ bouwbedrijf biedt Mathieu Gijbels voor iedere bouwbehoefte een oplossing: van nieuwbouw, renovatie tot en met service en onderhoud en dit voor diverse projecten in verschillende segmenten en dat over heel België, Zuid-Nederland en Noordrijn-Westfalen. In 2016 opende het bedrijf 2 nieuwe vestigingen, waarvan 1 in Gent, dat gedoopt werd tot ‘Zetel West’.

“Door de jaren heen hebben we al mooie relaties opgebouwd met klanten en architecten in Oost- en West-Vlaanderen. We merken dat onze werkwijze ‘bouwen in bouwteam’ en expertise in bedrijfs- en kantoorbouw erg gewaardeerd worden, hetgeen zich vertaalt in de mooie projecten die we toegewezen krijgen. Zo realiseren we ongeveer 20% van onze projecten in Oost- en West-Vlaanderen.” Vertelt David Leroy, commercieel directeur bij Mathieu Gijbels.

Om zich steviger te verankeren en verder te groeien in Oost- en West-Vlaanderen, besloot het bouwbedrijf om te investeren in de toekomst en hun te kleine kantoor in Gent te verlaten voor een 4 keer zo groot bedrijfsgebouw op het bedrijventerrein De Prijkels in Deinze. Want, naast verschillende kantoorruimtes, beschikt het gebouw ook over een eigen magazijn, buitenopslag, keuken en privéparking. “Door de tussenopslag van basismaterialen kunnen.” Besluit David Leroy.

Mathieu Gijbels Zetel west - De voordenkers - Limburgs bouwbedrijf Mathieu Gijbels trekt westwaarts en verankert zich in Deinze
Geen

Mathieu Gijbels trakteert nieuwe buren op chocolade

Om hun komst op het bedrijventerrein aan te kondigen, trakteerde Mathieu Gijbels een 200-tal bedrijven in Deinze op chocolade. “Dat deden we door een brievenbusdoos op te sturen naar bedrijven in de buurt. In die doos bedanken we ns te verwelkomen in Deinze en zit er een ‘waardevol’ cadeau in, namelijk pralines met de 6 waarden van Mathieu Gijbels op. Op deze manier willen we onze buren kennis laten maken met Mathieu Gijbels en de geven om ons team Zetel West te leren kennen.” Vertelt Andy Van den Steen, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels.

Ons team van Zetel West leren kennen?

Klik hier en maak een afspraak.

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100