Blijven Voordenken, nog meer ontzorgen en blijven evolueren zelfs in de coronacrisis. Zo zet het Service en Onderhoud departement van Mathieu Gijbels met het aanbieden van onderhoud van airco’s in bedrijven een volgende stap in het ontzorgen van hun klanten. Vanaf nu zal het team ook het onderhoud van technieken voor hun rekening nemen. Op deze manier biedt het bouwbedrijf een compleet pakket aan om bedrijfsleiders en facility managers volledig te kunnen ontzorgen op vlak van onderhoud. Vakkundig en periodiek onderhoud zijn essentieel voor het voorkomen van  onverwachte en hoge onderhoudskosten.

Blijven ontzorgen ook na de bouw of renovatie van een bedrijfsgebouw.

De afdeling Service en Onderhoud van Mathieu Gijbels telt 14 Voordenkers die elke dag instaan voor de nazorg van gebouwen en service op maat verlenen. Ze zijn elke dag bereikbaar, 7 dagen op 7 en 24 op 24, zelfs tijdens het bouwverlof. Zowel voor gebouwen die door Mathieu Gijbels gebouwd zijn, als voor gebouwen die niet door de Voordenkers gebouwd zijn.

0nze all-round techniekers gaan elke dag aan de slag in heel België, Zuid Nederland en Nordrhein-Westfalen. Met als enige doel om een gebouw in topconditie te houden” Aldus Jimmy Mebis, verantwoordelijke Service en Onderhoud

_0198570_1.jpg
Dit het is team van Service & Onderhoud

Beter voorkomen dan genezen en vooral hoge kosten vermijden

De lancering van een nieuw onderhoudscontract voor airco’s past perfect binnen de vernieuwde aanpak van het Service en Onderhoud departement van Mathieu Gijbels. Tot nu toe lag de focus op het onderhoud van het gebouw zelf. En vanaf nu zullen de servicetechniekers ook instaan voor het onderhoud van de technieken in een gebouw (koeltechnieken, ventilatie, warmtepompen, zonneboilers,...).

De kosten van eender welke herstellingswerken lopen al snel hoog op en zijn vaak te voorkomen. Daarom heeft Mathieu Gijbels een aantal onderhoudscontracten in het gamma. Een regelmatige controle van het gebouw en van de technieken zal ervoor zorgen dat het in topconditie blijft.

Zie hier het aanbod van onderhoudscontracten

 

Het hoofd koel kunnen houden ook tijdens de heetste periode van het jaar

Een aangename temperatuur is een essentieel onderdeel om de productiviteit van je medewerkers op punt te houden. Daarom lanceert Mathieu Gijbels net nu een nieuw onderhoudscontract voor airco’s want, er is niets zo vervelend dan een slecht werkende airco tijdens een warme zomer.

We zien het afsluiten van een onderhoudscontract als voordenken pur sang. Afhankelijk van het type en het aantal toestellen komen we langs om te controleren en eventuele haperingen te detecteren zodat we snel en accuraat kunnen reageren om zo hoge kosten te vermijden. Moest er zich toch een noodgeval voordoen, dan zijn we binnen de 4 uur ter plaatse.” Aldus Jimmy Mebis

airco.png

Jimmy Mebis
Manager Service & Onderhoud
0032 89 819 195