Op vrijdagnamiddag 1 december gingen meer dan 70 medewerkers van aannemersbedrijf Mathieu Gijbels de uitdaging aan om samen, na de werkuren, 1250 Rudolf chocolademelk pakketten te maken. Vanaf 4 december werden deze te koop aangeboden. De pakketten vlogen aan een recordtempo over de toonbank en op dinsdag 12 december waren ze allemaal de deur uit. Door het enorme succes van de KeiSolidaire actie kunnen De Voordenkers 10.000 euro schenken aan Een Hart voor Limburg. Vanochtend kwam Kristie Deckers namens Een Hart voor Limburg langs in Opglabbeek om de cheque in ontvangst te nemen.

cheque overhandiging KeiSolidair MathieuGijbels
Geen

Op vrijdag 1 december leek het gebouw van Mathieu Gijbels eerder op het atelier van de Kerstman en zijn helpers. In het kader van KeiSolidair (een initiatief van Een Hart voor Limburg) organiseren de medewerkers van de deelnemende bedrijven in hun eigen tijd allerlei acties om op die manier geld in te zamelen en zo iets terug te geven aan de samenleving. De KeiSolidaire actie van Mathieu Gijbels bestond dit jaar uit het maken en verkopen van Rudolf chocolademelk pakketten om zo in ieder huishouden een warm moment te creëren. Met de feestdagen en koude dagen voor de deur; het ideale geschenk! Dat vonden ook veel sympathisanten, waardoor de pakketten aan een recordtempo over de toonbank gingen.  Elk Rudolf chocolademelk pakket bevatte 4 zakjes met hierin pure chocolademelk druppels en mini-marshmallows. Enkel nog warme melk toevoegen en smullen maar!

KeiSolidair Mathieu Gijbels
Geen
Mathieu Gijbels KeiSolidair verkoopsdisplay
Geen
Mathieu Gijbels KeiSolidair aan de slag
Geen

“Dat het zo snel uitverkocht ging zijn, had niemand verwacht”, vertelt Ethelle Weltjens, Marketeer bij Mathieu Gijbels. “Iedereen vertelde dat het een uitdaging ging zijn om alle pakketten te verkopen, niemand had verwacht dat het zo een vaart zou lopen. Het is fantastisch om te zien hoe positief iedereen reageerde op onze actie, ik kan alleen maar iedereen bedanken voor hun steun. Want door hen kunnen we nu een geweldig mooi bedrag schenken aan Een Hart voor Limburg.”

Mathieu Giijbels KeiSolidair uitverkocht
Geen

De verkoopsaffiches werden al snel overplakt met de boodschap “uitverkocht”.

 

10.000 euro voor Een Hart voor Limburg

Door het harde werk van alle medewerkers en de solidaire steun van alle sympathisanten verkochten de pakketten als zoete broodjes. Nu alles verkocht is kan de opbrengst van 10.000 euro geschonken worden aan Een Hart voor Limburg, waarmee de projecten voor kansarme Limburgse kinderen en jongeren geholpen worden.

 

Bekijk hieronder de aftermovie van de KeiSolidaire namiddag op vrijdag 1 december bij Mathieu Gijbels in Opglabbeek.

KeiSolidair 2017 Mathieu Gijbels
vrijdag 1 december maken De Voordenkers Rudolf chocolademelk pakketten