Vanavond mochten Ingrid Swinnen en Leon Franken, twee medewerkers van Mathieu Gijbels, de Constructiv opleidingsaward voor bedrijven +100 medewerkers in ontvangst nemen. Concurrenten waren Kumpen, Democo, Cordeel en Colas. Maar ze moesten de duimen leggen voor de inspanningen die wij het afgelopen jaar deden voor de opleiding van onze bouw arbeiders. 

 

Mathieu Gijbels Constructiv Awards 2017
Geen

Al voor het 13de jaar op rij krijgen op 16 november 2017 vier Limburgse bouwbedrijven van Constructiv Limburg een erkenning voor hun inspanningen op het gebied van opleidingen. Alle winnende bedrijven ontvangen een BouwOpleidingsAward.

Vier Limburgse bouwbedrijven ontvangen een BOA voor hun verwezenlijkingen op het gebied van opleiding in de bouwsector. Voor deze award worden bouwbedrijven opgesplitst in vier categorieën op basis van het aantal arbeiders dat ze in dienst hebben. De eerste categorie omvat de bedrijven met 1 tot 19 arbeiders (winnaar = Superdak & Co uit Paal), de tweede categorie die met 20 tot 49 arbeiders (winnaar = Peters Leon Dakwerken nv uit Maasuik), de derde categorie die met 50 tot 99 arbeiders (winnaar = Algemene Onderneming Driesen nv uit Overpelt) en de vierde categorie vanaf 100 arbeiders (winnaar = Mathieu Gijbels nv uit Opglabbeek) in dienst. Zo vallen zowel kleine als grote bedrijven in de prijzen.