Wanneer we spreken over uw gezondheid is beter voorkomen dan genezen. Welnu, hetzelfde geldt voor een bedrijfsgebouw. Een regelmatig onderhoud werkt preventief en verlengt de levensduur van het gebouw. Zo kan men langer genieten van het nieuwe gebouw, beschikt men over een uniek visitekaartje voor klanten en een inspirerende werkplek voor de medewerkers.
Geen

We bezorgen al onze klanten na oplevering een onderhoudsboekje. Met 'The Maintenance Book' reiken we richtlijnen aan voor het onderhoud van hun bedrijfsgebouw. Het is een bundeling van jarenlange ervaring dat zich vertaalt naar de vragen en noden van onze klanten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat het bedrijfsgebouw na 10 jaar nog steeds in zeer goede conditie zal staan.

 

 

 

Het boekje beantwoordt veelgestelde en minder gestelde vragen:

Hoe reinig ik sandwichpanelen? Hoe voorkom ik beschadiging aan mijn betonpanelen? Hoe voorkom ik lekken in mijn dak? Hoe verlaag ik het risico op storingen bij mijn automatische deuren? ...

De Voordenkers zorgen er zo voor dat vandaag de fundamenten gelegd worden om de komende jaren van het bedrijfsgebouw te blijven genieten.

Geen

 

Alles weten over onze service en onderhoud dienst?

Ontdek het hier

Jimmy Mebis
Manager Service & Onderhoud
0032 89 819 195