Vandaag bestaat een 'dag' voor zowat alles: de Dag van de Jeugdbeweging, de Dag van de Klant, Dag van de Medewerker ... Vreemd genoeg bestond er tot voor kort nog geen 'Dag van de Ondernemer'. Ondernemersorganisatie Unizo vindt dat het niet meer dan terecht is dat ondernemers en hun doorzetting en veerkracht eenmaal per jaar in de schijnwerpers staat en riep daarom enkele jaren geleden #dagvandeondernemer in het leven. Een dag die wij vanuit Mathieu Gijbels volledig ondersteunen. Want onze klanten zijn stuk voor stuk straffe ondernemers.

dag van de ondernemer, unizo, limburg
Mathieu Gijbels ondersteunt Dag van de Ondernemer
Spot jij Voordenkers Leon en Jimmy?

Ondernemen.. dat is in de zotste situaties je wendbaar opstellen, oplossingen zoeken, vallen en weer opstaan en er 200% voor gaan. En dat is eigenlijk wel zot. Ondernemers zijn goe zot van hun zaak, hun passie, hun product,... Ondernemers blijven doorgaan en daarom dankt Unizo dit jaar tijdens de Dag van de Ondernemer iedere ondernemer om 'goed zot te zijn van ondernemen'. En dat zijn we bij Mathieu Gijbels ook. Daarom deden wij mee aan de videocampagne om deze dag in de verf te zetten. 2 van onze Voordenkers in de plooihal spelen mee en tonen hun stalen kunstjes in bovenstaande video. Spot jij Leon en Jimmy

 

Ook onze Marketing en HR-directeur Herman Verwimp schittert in de campagne van dit jaar. Hij werd geïnterviewd over ondernemen.

Wat hij te zeggen had? Lees het volledige interview hier op pagina 32-33.

dag van de ondernemer, unizo, limburg, herman verwimp
Geen

Ben jij ook goe zot van ondernemen en heb je de ambitie om uit te breiden, renoveren of bouwen? 

Neem dan contact met ons op hier!