Interieurs Eycken zomerklaar met nieuwe showroom tuinmeubelen


Nieuwe afdeling van 1.500 m² tuinmeubilair in Riemst geopend

 

Interieurspecialist Interieurs Eycken pakt uit met een nieuwe showroom die volledig gewijd is aan tuinmeubelen. De renovatiewerken aan de bestaande showroom langs de Tongersesteenweg in Riemst gingen eind vorig jaar van start en werden met de start van de lente afgerond. Afgelopen weekend werden de deuren feestelijk geopend voor het grote publiek tijdens de Outdoor dagen.

 

 

nieuwe showroom Interieurs Eycken Mathieu Gijbels
Geen

Interieurs Eycken is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde als het aankomt op woonbeleving. Sinds eind jaren ’90 maakt Interieurs Eycken deel uit van International Interior Group (IIG), een groep van vooraanstaande interieurwinkels met vestigingen over heel Vlaanderen, waaronder Meubelen Verberckmoes, Interieurs Rodendijk,  enz. Meer dan 200 medewerkers staan binnen de groep garant voor kwaliteit en service.

“Al jaren bouwen we samen met het hele team in Riemst aan een unieke beleving voor de klant, waar kwaliteit en persoonlijke aanpak centraal staan”, vertelt Marc Verberckmoes, één van de bestuurders van IIG. “Daarom blijven we steeds vernieuwend uit de hoek komen. De nieuwe toonzaal in Riemst is daar een voorbeeld van. Hier kan de klant alle nieuwste tuintrends van 2018 ontdekken. En op www.eycken.be natuurlijk.” 

Renovatieproject

Het ontwerp van de vernieuwde showroom is van de hand van Architect Peter Jongen. De uitvoering was in handen van ‘Voordenkend’ aannemersbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.

Het is niet de eerste keer dat Interieurs Eycken de vestiging in Riemst onder handen neemt. In 2005 zorgde diezelfde architect en diezelfde aannemer al voor een grondige renovatie. “We hebben inderdaad beroep gedaan op hetzelfde team dat ook in het verleden al mooi werk geleverd had”, vertelt Marc Verberckmoes. “Bij hen wisten we vanaf het eerste moment zeker dat onze bouwplannen in goede handen waren en we ons hierover verder geen zorgen moeten maken. Dat is ons heel wat waard!”. 

Interieurs Eycken renovatieproject VOOR foto
Geen
Interieurs Eycken renovatieproject TIJDENS afbraakwerken
Geen

 

Zomerklaar

Dat de werkzaamheden afgerond zijn juist voor de eerste zonnestralen erdoor kwamen, was geen toeval. “Onze klant was hierover heel duidelijk en wilde aan het begin van de lente kunnen uitpakken met de afdeling tuinmeubelen” vertelt Dave Beuten, algemeen directeur van Mathieu Gijbels. “Daarom hebben we alles in het werk gesteld om deze strakke planning te respecteren. Het resultaat van een goede samenwerking met het hele team!”

“Afgelopen weekend werd het grote publiek genodigd om de nieuwe collectie tuinmeubelen alvast te komen ontdekken tijdens de Outdoor dagen. Dat dit juist tijdens een van de eerste zonnige lenteweekends was, kwam zeer gelegen!” besluit Marc Verberckmoes tevreden.

Mathieu Gijbels vernieuwde showroom Interieurs Eycken
Geen
Mathieu Gijbels vernieuwde showroom Interieurs Eycken
Geen
Mathieu Gijbels vernieuwde showroom Interieurs Eycken
Geen
Mathieu Gijbels vernieuwde showroom Interieurs Eycken
Geen
debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100