Sit & Sleep opent de deuren van hun splinternieuw winkelpand langs de Genkersteenweg in Hasselt. Het verouderde gebouw werd afgebroken en maakte plaats voor een hypermoderne vestiging van 1.500m². De totale investering van de nieuwbouw bedraagt 1.3 miljoen euro. De bouwplannen werden uitgevoerd door bouwbedrijf Mathieu Gijbels, naar een ontwerp van architectenbureau Geubbelmans – Andries. 

 

Sit & Sleep, Hasselt, Genkersteenweg, winkelpand, Mathieu Gijbels, Oudsbergen, nieuwbouw
Geen

Kwalitatief advies in een kwalitatief gebouw.

Sit & Sleep is een meubelwinkel met producten die een gezonde zit- en slaaphouding bevorderen. Ze hebben drie vestigingen: Hasselt, Leuven en Antwerpen. De winkel in Hasselt was erg verouderd en versleten. Het voldeed niet meer aan de normen van vandaag. Sit & Sleep had nood aan meer ruimte voor hun producten uit te stallen en wilde een volledig nieuwe infrastructuur om hun klanten een nog betere service aan te bieden. Daarom koos het bedrijf om 1.3 miljoen te investeren in een nieuw winkelpand op dezelfde locatie langs de Genkersteenweg.

De meubelwinkel legde hun bouwplannen in de handen van bouwbedrijf Mathieu Gijbels. In de zomer vorig jaar startten de afbraakwerken van het oude gebouw en begon de bouw van een hypermoderne winkelpand van 1.500m². Tijdens de werken opende Sit & Sleep tijdelijk een pop-up store 1,5km verderop in Genk. Op deze manier kon het bedrijf hun corebusiness verderzetten gedurende de bouw.

Sit & Sleep, Hasselt, Genkersteenweg, winkelpand, Mathieu Gijbels, Oudsbergen, nieuwbouw
Geen

Nieuw hoofdstuk

Sit & Sleep verhuist vandaag naar hun nieuwe winkelpand en begint zo aan een nieuw hoofdstuk. “Kwalitatief advies en de juiste producten aanrijken, staan bij ons op nummer 1. Het oude gebouw leende zich er niet meer toe om dit optimaal te kunnen doen. We zijn dan ook enorm blij met de opening van onze gloednieuwe winkel.” vertelt Stijn Lespoix, zaakvoerder bij Sit & Sleep, trots.

Extra foto’s zijn te downloaden via deze link: https://we.tl/t-iPnHJykSKl 

Bouw- of renovatieplannen?

Leg ze in handen van De Voordenkers!

CONTACTEER ONS.

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100