Dit weekend (13/01/2018) opende de gloednieuwe showroom van Auto Terminus in Oostende de deuren. De Mercedes-Benz verdeler trakteert haar klanten tijdens het openingsweekend niet enkel op een hapje en een drankje maar pakt onmiddellijk uit met straffe saloncondities.

Nieuwe showroom Oostende

Juist voor de zomer in 2017 zijn de werken langs de Marconistraat in Oostende van start gegaan en werd het startschot gegeven van de bouwwerken aan een nieuwe showroom en werkplaats voor Mercedes-Benz verdeler Auto Terminus. De bestaande garage werd afgebroken en op dezelfde plaats kon vervolgens de opbouw van het splinternieuwe gebouw van start gaan.

Tijdens de bouwwerken, verhuisden de activiteiten van Auto Terminus in Oostende tijdelijk naar de nieuwe vestiging van Auto Twee in Jabbeke.

Geen

Autosalon 2018

De oplevering van de nieuwe showroom gebeurt juist voor de start van het autosalon editie 2018. De opening van het nieuwe gebouw wordt dan ook ineens gecombineerd met de lancering van saloncondities en een extra opening op zondag 14 januari tussen 10u00 en 17u00.

 

Samenwerking architect en aannemer

Auto Terminus nam voor dit bouwproject architect Filip Verbeke uit Oostkamp onder de arm die het ontwerp van het nieuwe gebouw voor zijn rekening nam. De realisatie was in handen  van de Voordenkers van Mathieu Gijbels, Belgisch aannemersbedrijf met vestiging in Gent. “Het is de tweede keer dat we voor Auto Terminus bouwen, eerder deden we dat ook al voor hun garage in Brugge. Het doet ons plezier dat tevreden klanten opnieuw voor ons kiezen en dat we hun bouwdromen kunnen realiseren” vertelt Ken Alleweireldt, directeur Zetel West Mathieu Gijbels.

Geen
Geen

Overname door Groep Vereenooghe

Tijdens de zomer vorig jaar kondigde Groep Vereenooghe aan de vestigingen van Auto Terminus te hebben overgenomen. Groep Vereenooghe is een ambitieus familiebedrijf met vestigingen in Roeselare, Tielt, Torhout, Ieper en Veurne en breidt met de overname het bestaand netwerk uit van vijf naar achter verkoop- en servicepunten.  De overname van Auto Terminus kadert in de langetermijnvisie van Groep Vereenooghe en sluit naadloos aan op de toekomstvisie van Mercedes-Benz.

Lees hier meer over het project.

Geen