Terugblik: Mathieu Gijbels Masterclass 2018

Mathieu Gijbels streeft een levenslange relatie na met haar klanten. Via verschillende kanalen en met diverse acties trachten we ons cliënteel regelmatig opnieuw in contact te brengen met ons bedrijf. Niet enkel in de context van bouw of als aannemer. We verlaten de platgetreden paden en verbreden onze scope. Want Mathieu Gijbels heeft méér te bieden als aannemersbedrijf.

De Masterclass wordt jaarlijks georganiseerd, telkens rond één centraal thema. Onderwerpen waar onze klanten en ondernemers door geprikkeld zijn, materie die hen inspireert. Inhoud die hen verder kan helpen op weg naar nog beter ondernemerschap.

Na een succesvolle Masterclass over digitale communicatie in 2015, was het tijd voor een nieuwe editie. Dit keer was niemand minder dan voetbalcoach Hugo Broos aanwezig om te vertellen over het succes van Kameroen in de Afrika Cup 2017 en hoe hij en zijn team van underdog Kameroen, dé winnaar heeft kunnen maken. Bijgestaan door Gert Vandeurzen (Motion to Balance), die deel uitmaakte van de medische staf van het team en Geert Motmans (Motmans & Partners), die de vertaalslag maakte naar het werkveld. De Masterclass ging door in de Luminus Arena Genk in de FRZA! corner van KRC Genk. Een 150-tal ondernemers en bedrijfsleiders waren aanwezig om geïnspireerd te worden door de boeiende en pakkende verhalen van de sprekers.

Herbeleef deze onvergetelijke namiddag in dit verslag:

Geen
Geen
Geen
Geen
Geen

 

 

De aftrap werd gegeven door Herman Verwimp, Marketing- en HR-directeur bij Mathieu Gijbels. Ingeleid door 'Eye of the tiger' liep hij het podium op, strikte hij de aandacht van alle 150 aanwezigen en kondigde hij topspreker Hugo Broos aan.

 

 

Alvorens Hugo Broos het podium betrad, kondigde deze wervelende video onze topspreker aan.

Introvideo Hugo Broos
Geen


 

Hugo Broos slaagde er samen met zijn sportieve én medische staf in om een voetbalploeg die haast geen kans had op de eindoverwinning samen te brengen als coach. Hen te stimuleren en hen als één groep te laten samenwerken. Elke stap die ze zetten in de richting van de titel, groeide de ploeg en de teamspirit. Hierdoor hebben ze tegen alle verwachtingen in de overwinning kunnen binnen halen. Een epische overwinning!

 

 

Na het boeiende en pakkende verhaal van Hugo, was het tijd voor Geert Motmans om het toneel te betreden.

Introvideo Geert Motmans
Geen

 

 

Wat kunnen ondernemers leren uit het verhaal van Hugo? Welke tips/inzichten nemen ze mee naar hun eigen team? We nodigden HR specialist Geert Motmans uit om de “vertaalslag” te maken van de voetbalervaring van Hugo Broos naar hands-on tips voor het bedrijfsleven.

 

 

Na de 'halftime' was het tijd voor Gert Vandeurzen om de laatste bal te trappen en te vertellen over belang van gezonde teamleden.

Introvideo Gert Vandeurzen
Geen

 

 

Osteopaat Gert Vandeurzen wist de zaal te boeien over het belang van een lichamelijk gezond team. Hij legde link naar bedrijven vanuit de ervaring die Motion to Balance met Mathieu Gijbels heeft. Hoe we body, mind en energy kunnen optimaliseren.

Aftermovie Mathieu Gijbels Masterclass 2018

 

Fotogalerij

Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Jessica Di Dio
Jessica Di Dio
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100