nv Mathieu Gijbels

Bij nv Mathieu Gijbels kunt u terecht voor sleutel-op-de-deur nieuwbouwprojecten: zowel industriegebouwen, garages, kantoorgebouwen als opslagruimtes of een combinatie ervan. Wij streven ernaar om met onze klanten een levenslange relatie op te bouwen. Daarom staan we niet alleen in voor de constructie van nieuwe gebouwen, maar ook voor de sanering en renovatie van oudere panden en voor het onderhoud van bestaande gebouwen. 

Nieuwbouw

De wortels van ons bedrijf liggen in de afdeling Nieuwbouw. Nog steeds is deze divisie een zeer belangrijke pilaar binnen ons bedrijf. Als turnkey aannemer realiseren wij verschillende types gebouwen in diverse sectoren: kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, garages, winkelpanden, productiehallen en logistieke gebouwen.

Service & Onderhoud

Onder het motto ‘een levenslange relatie opbouwen met onze klanten’ zorgen wij ervoor dat uw gebouw ook na de nieuwbouw of renovatie tiptop onderhouden blijft. Onze afdeling Service & Onderhoud beschikt daarvoor over een eigen vloot goed uitgeruste bestelwagens die dagelijks uitrijdt om allerlei herstellings- of aanpassingswerken uit te voeren.

Renovatie

Steeds meer bedrijven kiezen voor de renovatie van hun gebouw. Onze afdeling Renovatie begeleidt u op vlak van de administratieve en wettelijke bepalingen en zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens de werken.

Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100