“Wij nemen uw bouwzorgen over!”

Al jaren luidt onze missie, dat "wij de bouwzorgen van onze klanten overnemen". Daar staan wij als bedrijf garant voor. Dat is het DNA van Mathieu Gijbels. Op die manier kunt u zich als bouwheer blijven focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten. 

Deze missie wordt gedragen door al onze mensen, De Voordenkers. Het zijn immers onze mensen die u doorheen het bouwtraject gidsen, en zorgen voor een fijne samenwerking en optimale bouwervaring. Dat kan natuurlijk alleen maar met experts in hun vak. Daar streven wij ook naar. We leggen de lat zeer hoog. 

Deze aanpak is uiteraard enkel mogelijk als we ervoor zorgen dat onze medewerkers in optimale omstandigheden kunnen werken. Daarom garanderen we voor elk van hen een optimale uitrusting en werkomgeving en investeren we in continue bijscholing en opleiding. Op die manier krijgt u de beste garantie om samen te werken met de beste mensen uit de bouwsector.

Geen
Geen

 

Samenwerking met externe partners

Ook met onze externe partners, architecten, onderaannemers en leveranciers gaan wij een eerlijk partnership aan, waarbij we de kwaliteiten van iedereen aan bod laten komen. Enkel zo krijgt u als klant waar u recht op heeft: een plek waarin u in de best mogelijke omstandigheden uw economische activiteiten kunt ontplooien. Met onze tevreden klanten streven we een levenslange relatie na. Dat is noodzakelijk om verder te blijven bouwen aan de groei en het succes van ons bedrijf.

Geen

 

 

 

"Streven naar partnerships
met klanten, architecten
en leveranciers".

 
Geen
Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100