Onze servicediensten

Bij Mathieu Gijbels is een bouwproject niet afgelopen na de oplevering. Met onze afdeling Service & Onderhoud ondersteunen we u in het onderhoud van uw gebouw, zodat het een aangename werkomgeving en een mooi visitekaartje blijft. Ook voor snelle interventies staan wij 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 ter beschikking. Contacteer ons op het nummer 089 890 200!

Alles onder 1 dak!

Voor alle herstellingen en aanpassingen kunt u op onze afdeling Service & Onderhoud terecht bij 1 enkele contactpersoon. Bij onverwachte schade aan uw gebouw hoeft u dus niet langer verschillende bedrijven te contacteren. Onze servicewagens zijn uitgerust met een ruim assortiment aan wisselstukken om een snelle interventie te garanderen.

U kunt bij ons voor verschillende werken terecht:

Een goed onderhouden gebouw blijft een aangename werkplek en mooie ruimte om uw klanten te ontvangen.

Daarom bieden wij u verschillende onderhoudscontracten aan:

De sterkte van onze afdeling Service & Onderhoud ligt zonder twijfel in het teamwork. Wij hebben 8 ploegen (van eigen medewerkers) en 2 onderaannemers ter beschikking staan om u 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 service te garanderen.

Sneeuwvrij maken van daken

Sneeuw op het dak van uw bedrijfsgebouw kan een potentieel instortingsgevaar inhouden. Voorkomen is beter dan genezen, dus schakelt u best onze serviceploegen in om preventief sneeuw te ruimen.

Regiewerken

Regiewerken zijn alle kleine werken waarvoor we geen extra materiaal hoeven te bestellen en die we binnen een paar uur kunnen uitvoeren. Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom werken wij met duidelijke en transparante prijsafspraken. Alle werken worden uitgevoerd tegen een correct regietarief.

Jimmy Mebis
Manager Service & Onderhoud
0032 89 819 195