Over dit project

Auto Terminus investeert in vernieuwde garage in Oostende en verhuist tijdelijk naar Jabbeke tijdens werkzaamheden.

Mercedesgarage Auto Terminus langs de A10 in Oostende investeert in een nieuwe showroom en werkplaats. Verwachte oplevering staat geplandin het najaar van 2017 Tijdens de werkzaamheden verhuist Auto Terminus de activiteiten tijdelijk naar Jabbeke.

Architect Filip Verbeke uit Oostkamp verzorgde het ontwerp van de nieuwbouw. De uitvoering is in handen van aannemersbedrijf Mathieu Gijbels. “De werkzaamheden worden gecoördineerd en opgevolgd vanuit onze Zetel West in Gent. We proberen letterlijk en figuurlijk dichtbij de klant te zijn. Bij projecten zoals deze merken we de meerwaarde om geografisch nabij te zijn voor onszelf en voor onze klanten. Een win-win-situatie” vertelt Mathi Gijbels, CEO van Mathieu Gijbels.

 

Verschenen artikel in de pers:

- 15 06 2018 Business Vlaanderen: Mercedes schittert in Oostende

Filip Verbeke
Geen
Geen
Grondwerken dronebeelden

Splinternieuwe Mercedes garage opent deuren voor Autosalon 2018

Dit weekend opent de gloednieuwe showroom van Auto Terminus in Oostende de deuren. De Mercedes Benz verdeler trakteert haar klanten tijdens het openingsweekend niet enkel op een hapje en een drankje maar pakt onmiddellijk uit met straffe saloncondities.

Nieuwe showroom Oostende

Juist voor de zomer in 2017 zijn de werken langs de Marconistraat in Oostende van start gegaan en werd het startschot gegeven van de bouwwerken aan een nieuwe showroom en werkplaats voor Mercedes Benz verdeler Auto Terminus. De bestaande garage werd afgebroken en op dezelfde plaats kon vervolgens de opbouw van het splinternieuwe gebouw van start gaan.

Tijdens de bouwwerken, verhuisden de activiteiten van Auto Terminus in Oostende tijdelijk naar de nieuwe vestiging van Auto Twee in Jabbeke.

Montagewerken dronebeelden
Geen
Geen
Geen

Samenwerking architect en aannemer

Auto Terminus nam voor dit bouwproject architect Filip Verbeke uit Oostkamp onder de arm die het ontwerp van het nieuwe gebouw voor zijn rekening nam. De realisatie was in handen  van de Voordenkers van Mathieu Gijbels, Belgisch aannemersbedrijf met vestiging in Gent. “Het is de tweede keer dat we voor Auto Terminus bouwen, eerder deden we dat ook al voor hun garage in Brugge. Het doet ons plezier dat tevreden klanten opnieuw voor ons kiezen en dat we hun bouwdromen kunnen realiseren” vertelt Ken Alleweireldt, directeur Zetel West Mathieu Gijbels.

Geen
Geen
Geen
Aftermovie opening
debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100