Over dit project

Het pand van Delhaize Beerzel was al even toe aan een grote vernieuwing. Het verouderde gebouw werd afgebroken en vervangen door een splinternieuw exemplaar, volledig aangepast aan de moderne normen van Delhaize. Voor de buitengevel kozen ze voor witte en zwarte panelen om een tijdloze look te creëren. De winkelruimte werd uitgebreid in oppervlakte met een beenhouwerij en een bakkerij, zodat klanten volop kunnen genieten van dagverse producten van eigen bodem. Daarnaast waren de Voordenkers ook verantwoordelijk voor de buitenomgeving rondom de winkel.

Archi-o-tec
Delhaize, Beerzel, voeding, retail, verkoop, Mathieu Gijbels, Nieuwbouw
Geen

Wist je dat

De Proxy Delhaize tijdelijk onderdak kon vinden bij een winkel in de buurt? In de nabijgelegen omgeving stond een voormalig pand van winkelketen Aldi nog vrij. Zo konden ze tijdens de werken hun klanten blijven servicen.

We zijn trots op het eindresultaat.
Bekijk hieronder de foto's:

Delhaize, Beerzel, voeding, retail, verkoop, Mathieu Gijbels, Nieuwbouw, winkelpand renovatie, staalbouw, betonbouw
Geen
Delhaize, Beerzel, voeding, retail, verkoop, Mathieu Gijbels, Nieuwbouw, winkelpand renovatie, staalbouw, betonbouw
Geen
Geen
Geen
Delhaize, Beerzel, voeding, retail, verkoop, Mathieu Gijbels, Nieuwbouw, winkelpand renovatie
Geen

De Voordenkers zijn trots dat ze de bouwdroom van Delhaize mochten realiseren.

Bouw- of renovatieplannen?
Leg ze in de handen van De Voordenkers.

Contacteer ons

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100