Over dit project

Futurn herontwikkelt de bestaande site van D'Ieteren tot een multifunctioneel KMO-park met showrooms en polyvalente ruimtes. De site is gelegen op de hoek van de Woluwelaan en de Mechelsesteenweg, wat zorgt voor een uitstekende visibiliteit!

Het bedrijvenpark is een gefaseerde ontwikkeling. In de 1e fase wordt het oude gebouw van D'Ieteren omgevormd tot 3 KMO-units met of zonder showroom voor ondernemers op zoek naar een zichtlocatie. In de tweede fase zal naast het bestaande gebouw een KMO-park worden ontwikkeld waar ruimte wordt gecreeërd voor een 15-tal nieuwe bedrijven. De Voordenkers van Mathieu Gijbels zorgen voor de bouw van deze nieuwe site.

Este Achitects

- Oktober 2016 -
Ready set go! Waar is de lege oude parking gebleven op het Deltapark? Sinds kort zijn de grondwerken hier gestart en vanaf nu gaan we in volle vaart vooruit!

- December.2016 -
Constructie in uitvoering: de staalstructuur van units 1 tot en met 8 wordt geplaatst. Dit zal tegen eind 2016 afgerond zijn.

- Februari 2017 -
De staalstructuur & betonpanelen zijn geplaatst, nu is men volop bezig met de dakbedekking.

- Maart 2017 -
Heb je het kopgebouw al gezien langs de Woluwelaan? Qua visibiliteit een enorme troef! Dit kopgebouw biedt plaats voor polyvalente ruimten en/of showrooms.

- April 2017 -
De glaspartijen van de voorgevel van het kopgebouw werden geplaatst. Binnenkort worden ook de nutsleidingen aangelegd. 

- Mei 2017 -
Wegeniswerken in uitvoering. 

- Juni 2017 -
Bij Deltapark werd de glasgevel van de kantoren geplaatst. 

Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100

Interessante links