Over dit project

Op vrijdag 1 september 2017 werden de nieuwe gebouwen van wijndistributeur Hasselt Millésime feestelijk geopend voor het publiek. Een nieuw kantoorgebouw, magazijn en 4 bedrijfsunits om te verhuren, werden afgewerkt en zijn klaar voor gebruik. “Met deze investering is Hasselt Millésime klaar voor de toekomst” aldus zaakvoerder Michel Fryns. Hasselt Millésime is sinds enkele jaren gehuisvest in industriezone Ekkelgaarden in – zoals de naam laat uitschijnen – Hasselt. Algemeen directeur Michel Fryns investeerde meer dan 2 miljoen euro in de werkzaamheden. “We steken onze groeiplannen niet onder stoelen of banken. Deze investering was nodig om verder stappen te zetten, ook voor de professionalisering van Hasselt Millésime”, verklaart Michel Fryns “we zijn fier op het resultaat. Het mag absoluut gezien worden. We hopen natuurlijk dat onze klanten deze mening delen”. Het kantoorgebouw grenst aan het magazijn dat gebruikt wordt voor opslag van voorraden. Alle gebouwen hebben een zeer hoge afwerkingsgraad. Het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen HVC architecten, die voor het ontwerp zorgden, en aannemersbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.

Over Hasselt Millésime

Hasselt Millésime, oorspronkelijk ontstaan uit de wijndivisie van Distillerie Fryns, berust op een traditie in wijnverkoop die teruggaat tot 1887. Door het engagement van een jong, dynamisch en creatief team en de van generatie op generatie overgeleverde wijnkennis, creëert Hasselt Millésime de perfecte mix om een steeds veeleisendere markt te benaderen. Een individuele en professionele benadering is voor ons van groot belang, waardoor we de voorkeur geven aan het opbouwen van partnerships.

Verschenen in de pers:

- Op Limburgnieuws.be verscheen alvast dit artikel
- Het Belang van Limburg: Fryns bouwt nieuwe wijntempel in Hasselt

HVC Architecten
Geen
Geen
Geen
Geen
Wijntempel van Fryns opent de deuren

Het is zover: de nieuwe gebouwen van wijndistributeur Hasselt Millésime werden zopas feestelijk geopend. Aannemer Mathieu Gijbels bouwde op de industriezone Ekkelgaarden een nieuw kantoorgebouw, magazijn en 4 bedrijfsunits om te verhuren. Het gaat om een investering van 2 miljoen euro.

Lees hier het volledige artikel.

Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Jessica Di Dio
Jessica Di Dio
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100