Over dit project

Nieuw hoofdkantoor in Beringen opent deze zomer

Het gaat goed met Het Poetsbureau. Zo goed zelfs dat niet alleen een forse uitbreiding van het personeelsbestand, maar ook een nieuw hoofdkantoor zich opdringt. Intussen heeft Vlaanderens grootste dienstenchequebedrijf de kaap van 6000 werknemers overschreden en krijgt het nieuwe bedrijfsgebouw in Beringen vorm. De groeiambities voor 2018 werden vanmiddag voor het eerst voorgesteld, samen met een eerste blik op het nieuwe kantoor.

Verschenen in de pers:

- 2018 02 07 de Standaard: Kolomzetting Het Poetsbureau

- 2018 02 07 Het Belang van Limburg: Kolomzetting Het Poetsbureau

- 2018 02 07 Het Nieuwsblad: Kolomzetting Het Poetsbureau

- 2018 02 07 Radio Benelux

Buro B Architectuur en Interieurdesign

10.000 poetshulpen tegen 2020

In 2017 werd het personeelsbestand van Het Poetsbureau al stevig uitgebreid. Vooral in het najaar ging het aantal de lucht in met 1524 nieuwe aanwervingen. Sinds de start van 2018 kwamen er al 300 personeelsleden bij (nettogroei) en daar stopt het niet. CEO Jo Mellemans: "De doelstelling om tegen 2020 met 10.000 werknemers aan de slag te gaan, vegen we niet van tafel. Dat aantal staat gelijk aan 200 miljoen euro omzet. De continue instroom van nieuwe klantvragen naar oplossingen met dienstencheques bewijst dat Het Poetsbureau nog lang niet is uitgegroeid."

Geen
Geen
Geen

Nieuwe thuis voor aansturing van 10.000 werknemers

In Beringen werd dinsdag het startschot geven voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Het Poetsbureau. Aannemer Mathieu Gijbels zal er nog voor volgende zomer een thuis bouwen voor de staff die tegen 2020 maar liefst 10.000 huishoudhulpen zal moeten aansturen.

Lees hier het volledige artikel.

Poetsbureau heeft 300 vacatures in Limburg

De vraag naar huishoudhulpen blijft stijgen, dat ervaart Het Poetsbureau uit Beringen als geen ander. Voor de kantoren in Limburg zoekt het dienstenchequebedrijf vandaag een 300-tal huishoudhulpen en medewerkers.

Lees hier het volledige artikel.

Geen
Geen

Een ander en beter hoofdkantoor

Een grote groei betekent ook een nieuw hoofdkantoor aan de Diestersesteenweg in Beringen, al 10 jaar de thuisstad van Het Poetsbureau.  Vanmiddag werden de plannen voor het eerst publiekelijk voorgesteld door aannemer Mathieu Gijbels, stad Beringen en Buro B. Het nieuwe kantoor met een kostenplaatje van maar liefst € 3.750.000 biedt plaats aan meer bediendes dan het huidige kantoor.

Geen

Bovendien wordt het uitgerust met opleidings- en recreatieruimtes, met een zonneterras en een café waar het personeel ook buiten de werkuren gebruik van kan maken. De verhuis staat gepland in de zomer van dit jaar. Schepen Gilbert Lambrechts: “Wij zijn enorm trots dat Vlaanderens grootste dienstenchequebedrijf opnieuw kiest voor onze stad als thuisbasis. De economie in Beringen doet het goed en de tewerkstelling in onze regio heeft de laatste jaren een enorme boost gekregen. We hebben dit te danken aan de vele bedrijven die geloven in onze stad. Wij zijn blij dat Het Poetsbureau hier deel van uitmaakt en kijken uit naar de opening van het nieuwe hoofdkantoor.”

Geen
Geen

Midden maart, bijna 6 weken na de feestelijke eerste kolomzetting op de werf, staat de volledige staalconstructie al recht en zijn de metselwerken bezig. Over enkele dagen starten we met de beplating.

Geen
Geen
Geen
Geen
Jessica Di Dio
Jessica Di Dio
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100