Over dit project
Horecagroothandel Van Zon en vleesleverancier Carmans besloten in 2009 met elkaar in zee te gaan. Samen zorgen ze tot op heden voor de invulling van de slagerijafdeling en de toelevering van vers vlees en vleesbereidingen. Voor een optimale samenwerking én hun groeiambities te kunnen ontplooien, besloot Horeca Van Zon te investeren in de uitbreiding van hun productiehal in Beringen. De vernieuwde productiehal van Horeca Van Zon en Carmans heeft een totale oppervlakte van 1.360 m2. Dit project realiseerden De Voordenkers in bouwteam.
Tewerkstelling
De nieuwbouw zorgde ook voor tewerkstelling in de buurt want vanaf de opening gingen er al 30 medewerkers aan de slag.
We zijn trots op het eindresultaat.
Bekijk hieronder de foto’s:
De Voordenkers hebben hard gewerkt om tot dit eindresultaat te komen, bekijk hieronder wat ze allemaal gedaan hebben:
Vooraleer de werken van start gingen werd deze isometrie ontworpen.
De staalconstructie werd al snel gezet door onze Voordenkers.
De Voordenkers zijn trots dat ze de bouwdroom van Horeca Van Zon mochten realiseren.
De Voordenkers bouwden ook een gloednieuw hoofdkantoor voor Horeca Van Zon in Lommel.
Ontdek het project hier!
Nog enkele andere projecten
Interessante links
Nog enkele andere projecten
Interessante links
Over Mathieu Gijbels
Werken bij Gijbels
Onze bedrijven
Contactgegevens
Hoofdzetel
nv Mathieu Gijbels – Industrieweg Noord 1161
B-3660 – Oudsbergen (Opglabbeek)
T 0032 89 819 100 – info@gijbels.be
Zetel West
E3-laan 22
9800 Deinze
T 32 (0)9 265 8450 – info@gijbels.be
Heeft u een vraag of een opmerking? Laat dan hier uw gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Nieuwtjes en informatie over hedendaags bowen en ons bedrit.