Over dit project

Na meer dan 55 jaar verlaat horecagroothandel Van Zon de hoofdzetel in Hamont-Achel. Het bedrijf trekt naar Lommel, waar in november al de poorten van een gloednieuw complex openzwaaien.

HVC Architecten
nieuw kantoorgebouw horeca van zon lommel gebouwd door De Voordenkers ontwerp HVC architecten
Geen

Van Zon zit niet stil. De leverancier van zowat 30.000 referenties in food en non-food horeca-artikelen, is klaar voor een nieuwe stap. Opmerkelijk is dat de klassieke site in Hamont wordt verlaten. Door de beperkte uitbreidingsmogelijkheden heeft zaakvoerder Marion Van Zon gekozen voor een nieuwbouw, die gerealiseerd wordt door Mathieu Gijbels uit Oudsbergen.

Het is al de derde keer dat Horeca Van Zon kiest voor een bouwteam met Mathieu Gijbels. "Heerlijk" vertelt Marion Van Zon al lachend over de vorige samenwerking met De Voordenkers. Ontdek wat ze nog meer vertelde over de bouwteamsamenwerking met Mathieu Gijbels in onderstaande video!

marion van zon zaakvoerder horeca van zon bouwt opnieuw met mathieu gijbels
Ontdek Marion Van Zon haar verhaal

“In november 2020 nemen we onze intrek op het Kristalpark in Lommel”, vertelt Marion Van Zon. “Ons nieuwe hoofdkantoor in aanbouw biedt meer ruimte, meer magazijn, meer voorraad en natuurlijk meer service voor onze klanten.” Van daaruit zullen ook de depots in Beringen, Kalmthout en Beerse worden beleverd.

 

De bouw van het nieuwe gebouw horecagigant Horeca Van Zon is ook de pers niet ontgaan.

 

Hier vind je een overzicht van de werken:

Wit

 

 

Alles begint bij de grondwerken.

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100