Over dit project

Na meer dan 55 jaar verlaat horecagroothandel Van Zon de hoofdzetel in Hamont-Achel. Het bedrijf trekt naar Lommel, waar in november al de poorten van een gloednieuw complex openzwaaien.

HVC Architecten
nieuw kantoorgebouw horeca van zon lommel gebouwd door De Voordenkers ontwerp HVC architecten
Geen

Coronacrisis

Van Zon zit niet stil, ook niet tijdens de coronacrisis. De leverancier van zowat 30.000 referenties in food en non-food horeca-artikelen, is klaar voor een nieuwe stap. Opmerkelijk is dat de klassieke site in Hamont wordt verlaten. Door de beperkte uitbreidingsmogelijkheden heeft zaakvoerder Marion Van Zon gekozen voor een nieuwbouw in Lommel.

Ook tijdens de coronacrisis werkten De Voordenkers volop door aan de bouwdroom van Horeca Van Zon. Marion Van Zon vertelt enthousiast over hoe ze dit project tot nu toe beleefde. 

Marion Van Zon horeca van zon horecagroothandel toeleverancier lommel bouwbedrijf mathieu gijbels nieuwbouw hoofdkantoor
Marion Van Zon aan het woord
Klik hier en bekijk de video

Horeca Van Zon Beerse

Een paar jaar geleden bouwden we een gloednieuwe Cash and Carry voor Horeca Van Zon in Beerse. Hoe dat project verlopen is? Dat vertelt Marion Van Zon in onderstaande video.

marion van zon zaakvoerder horeca van zon bouwt opnieuw met mathieu gijbels
Horeca Van Zon Beerse
Marion Van Zon aan het woord

Bouw of renovatieplannen?

Leg ze in handen van De Voordenkers!

Contacteer ons

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100