Over dit project

Dakdichtingsspecialist Derbigum investeerde €4,5 mio in de uitbreiding en vernieuwing van de site in het Waals-Brabantse Perwez. Onder meer de burelen kregen een grondige opfrisbeurt, vervolgens werden de hallen uitgebreid. Dankzij deze bouwwerken werd de opslagplaats vergroot en werd het binnenkort mogelijk om een nieuwe productielijn te starten in Perwez, alsook bezoekers te ontvangen want ook de bezoekersruimte werd onder handen genomen. De werkzaamheden gebeurden in 4 fasen en werden in 2019 afgerond. Aannemer Mathieu Gijbels werd ingeschakeld om de werken tot een goed einde te brengen.

Ontdek hun verhaal
Steve Geubels vertek

Doorheen 85 jaar heeft het Belgisch bedrijf Derbigum zich ontwikkeld tot dé specialist in energiebesparende en -producerende dakbedekkingsmaterialen. De Derbigum-groep heeft een duidelijke strategie voor ogen: vernieuwende producten en diensten ontwikkelen voor duurzaam bouwen en verbouwen. In 2017 zetten de leden van de Raad van Bestuur van Derbigum het licht op groen voor een aantal nieuwe investeringen op de site in Perwez.

Ambitie

“De bouwplannen vandaag tonen onze ambities. Derbigum zet hiermee volop in op de bestendiging van zijn toekomst. De nieuwe productielijn zal niet enkel een vooruitgang zijn op basis van technologie maar ook op vlak van flexibiliteit in productie en ergonomie voor de werknemer”, vertelt Steve Geubels, Operations Director voor Derbigum-Groep.

 

Het eindresultaat? Een prachtig vernieuwd gebouw klaar voor de ambities.

Geen

De plannen zijn van de hand van Bureau d’Architecture Bernard Defrenne. De uitvoering werd toevertrouwd aan de Voordenkers van Mathieu Gijbels. Gijbels zorgde in 2014 ook al voor de verbouwingen aan de site in Lot. Vandaag gaan ze opnieuw aan de slag om de site in Perwez onder handen te nemen. “Een bestaande klant zien terugkeren met nieuwe bouwdromen om waar te maken is de ultieme beloning. Dan weten we dat we onze job goed gedaan hebben” vertelt Dave Beuten, algemeen directeur van aannemersbedrijf Mathieu Gijbels.

“Vanaf het begin houden de mensen rekening met onze verwachtingen en maken ze planningen op zodat de werking van onze site ongestoord kan verder gaan” vertelt Steve Geubels. “Dat is voor ons erg belangrijk en we het doet ons plezier dat we elkaar hierin goed verstaan.”

Geen
Groen
Geen
Geen

 

Uitbreidingsplannen? Leg ze in handen van De Voordenkers.

david.leroy@gijbels.

debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100