Over dit project

Op 2 juni vond de eerste kolomzetting plaats bij Garage Thoen in Hofstade. Slechts 6 maanden later konden we met fierheid verkondigen dat de eerste Audi Terminal in Oost-Vlaanderen haar deuren opende voor het grote publiek! Audi en VW Garage Thoen zorgden hier meteen voor een primeur. De Audi Terminal is ontworpen volgens het welgekende "Terminalconcept" van Audi. Opvallend is de geperforeerde buitenplaat met honingraadstructuur en de grote glaspartij die voor een bijzonder strakke look zorgen. Bij de binnenafwerking werd elk detail minitieus vormgegeven zodat de showroom een zeer luxueuse sfeer uitstraalt.

Bij het ontwerp van de toonzaal stong ook het creëren van voldoende ruimte centraal. De toonzaal beschikt over een oppervlakte van 1.024 m² en biedt plaats aan 17 wagens. Zo creëert Thoen een "boetiekgevoel" bij elk Audi model en krijgt elke wagen de nodige ruimte om te stralen. Bovendien beschikt de concessie ook over een virtuele showroom. Dit is een aparte ruimte die klanten toelaat hun droomwagen samen te stellen op een groot led-scherm, een primeur in België! Naast deze unieke showroom beschikt de garage ook over een werkplaats van maar liefst 1.200m².

info@karthuizerhof.be
Geen
Karthuizerhof
Geen
SD aanvraagdossier tot gemeentelijke erkenning voor sportverenigingen
Groen
Geen
Belastingreglement inzake het plaatsen van containers, kranene en hiermee identificeerbare voorwerpen op het gemeentelijk openbaar domein
Blauw
Reglement inzake het plaatsen van containers
Geen
STREEK - Domein Cohlenberg
Geen
Geen
debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100