Projectontwikkelingsbegeleiding

Wenst u een onroerend goed of bouwgrond te (her)ontwikkelen, of wilt u investeren in het rendement van bedrijfsvastgoed? Binnen onze dienst Projectontwikkelingsbegeleiding (POB) loodsen we u bij Mathieu Gijbels graag door ieder vastgoedvraagstuk.

Als trouwe bouwpartner staan we steeds voor u klaar, ook wanneer u kiest voor een investering in industrieel vastgoed en projectontwikkeling. Hoe we dit voor u realiseren? We gaan doordacht op zoek naar oplossingen op maat van uw bedrijf en kiezen steeds voor duurzame investeringen met een optimaal rendement. U kan daarbij rekenen op onze jarenlange ervaring om de juiste keuze te maken binnen dit unieke bouwproject.

Binnen onze dienst Projectontwikkelingsbegeleiding (POB) willen wij u door elk vastgoedvraagstuk loodsen. U wenst een gebouw of grond te (her)ontwikkelen, of het rendement van uw vastgoed te optimaliseren, dan brengen wij onze jarenlange ervaring in op zoek naar integrale en duurzame oplossingen op uw maat. We staan in voor de optimalisatie van uw industrieel vastgoed.
Geen

Projectontwikkeling is een complexe materie. Er hangen tal van risico’s aan vast en zonder ervaring is het erg moeilijk om eraan te beginnen. Daardoor worden interessante investeringen en ondernemende ambities vaak aan de kant geschoven.

Dankzij de juiste marktkennis en onze jarenlange ervaring zijn we bij Mathieu Gijbels de ideale partner om u te begeleiden in het proces van projectontwikkeling. U kan daarbij rekenen op concrete ondersteuning en uitvoering doorheen het volledige bouwtraject van projectontwikkeling, zowel bouwkundig als financieel.

Investeren in industrieel vastgoed?

Mathieu Gijbels staat voor u klaar!

Ontdek hieronder hoe we dit verwezenlijken.

blauw_symbool_onderzoek.png1. ONDERZOEK
Alles begint met een degelijk onderzoek van de mogelijkheden. Van een uitgebreid marktonderzoek tot een diepgaande studie van de terreinen en de financiële structuur. “Wat is de vraag van de markt?”, “ Zijn er bepaalde voorwaarden verbonden aan het patrimonium?”, “Beschikt uw terrein over een goede ondergrond?”, “ Zijn alle eigendomsaktes in orde?”.  Wij brengen het volledig en grondig voor u in kaart.
 

blauw_symbool_verkenning.png2. VERKENNING
Tijdens de verkenningsfase gieten we onze bevindingen in een tweeledig plan van aanpak. Enerzijds schotelen we u een schetsontwerp voor, gaan we in gesprek met overheden, zoeken we de geknipte architect, … Op die manier bepalen we wat er komt kijken bij het project. Daarnaast maken we ook een stevig financieel plan op, voeren we een haalbaarheidsstudie uit en maken een eerste ruwe prijsschatting.
 

blauw_symbool_voorbereiding.png3. VOORBEREIDING
In de voorbereidende fase brengen we alles in orde. We stellen een gedetailleerde bouwofferte en haalbaarheidsstudie op en ontfermen ons over de  bouwvoorbereidende administratie, zoals de archeologie- en grondstudies. Zo kunnen we, vanaf het moment dat de bouwvergunning officieel is, meteen aan de slag gaan.

 

blauw_symbool_uitvoering.png

4. UITVOERING
We begeleiden u doorheen het volledige bouwproces en nemen alles wat hierbij komt kijken voor onze rekening. Budgetopvolging, overheden opvolgen, begeleiding van het verkoop- en/of het verhuurproces... Van de eerste steenlegging tot de oplevering, Mathieu Gijbels staat voor u klaar.

 

Wilt u het optimale uit uw industrieel vastgoed halen? Maar zoekt u een partner die u alles uit handen neemt? Wij staan voor u klaar.

Contacteer ons hier.

 

Wie zijn we?

Projectontwikkelingsbegeleiding Mathieu Gijbels Limburg
Geen

Benieuwd naar meer?

Ontdek hieronder onze verschillende artikels!

Erkend KMO dienstverlenervlaio_logo.jpg

Goed om te weten: U kan voor POB in aanmerking komen voor de KMO-Portefeuille. 

Voor fase 1 'Onderzoek" en fase 2 'Verkenning' kan u nu beroep doen op de KMO-Portefeuille. Met de KMO-Portefeuille recupereert u  als kleine onderneming 30% van de kost van het advies en als middelgrote onderneming 20% van de kost.

* Het maximale steunplafond vanuit de KMO-Portefeuille bedraagt maximaal € 7.500/jaar voor advies en opleiding.

Meer info? Klik hier! 

Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100