Een renovatieproces zonder zorgen

Uw bedrijfsgebouw voldoet niet meer aan al uw wensen en u denkt aan renoveren. Logisch. De stap zetten om te renoveren is niet alleen moedig, maar ook verstandig. Er zijn economische en ecologische voordelen verbonden aan renoveren. Hoe renoveren we het liefst? In bouwteam

Geen

Uw bouwpartner

U zit waarschijnlijk met een hoop vragen. Hoe moet het pand er uit komen te zien? Wie kan het project in handen nemen? Welke vergunningen zijn nodig? Welke aannemer zal de werken uitvoeren? Het zijn geen evidente keuzes. Misschien ontziet u het ook om deze zaken uit te pluizen. U spendeert uw tijd liever aan uw core business, niet?  Bij Mathieu Gijbels hoeft u maar één keuze te maken. Wanneer u kiest voor ons, als bouwpartner, nemen we alle zorgen bij u weg en maken plaats voor comfort, kwaliteit en transparantie.

U kiest voor een renovatie omdat u bepaalde elementen wil behouden aan de huidige constructie. Alleen mag de ruimte misschien groter, groener of slimmer worden. Dan denken onze Voordenkers met u voor. 

Blijven werken tijdens de renovaties

Goed nieuws! U kunt uw bedrijfsruimte blijven benutten. Ook tijdens de werken. Onze renovatieafdeling zorgt ervoor dat u zich verder kan concentreren op het runnen van uw bedrijf terwijl de renovatiewerken aan de gang zijn. Mooi meegenomen, niet?

Ook na de renovatie kan u op ons rekenen. Ons service- en onderhoudsteam zet alles op alles om het gerenoveerde bedrijfsgebouw tip top in orde te houden.

Kortom:

  • 1 contactpersoon regelt uw hele verbouwing,
  • u kunt rekenen op kwalitatief vakmanschap,
  • uw bedrijfruimte blijft ter beschikking, ook tijdens de werken,
  • na oplevering blijven we instaan voor service en onderhoud.

Soorten renovaties bij bedrijfspanden

Een gedeeltelijke of totaalrenovatie is iets om naar uit te kijken. Dat gevoel willen we bij u overbrengen. Een upgrade van je handelspand, dat willen we u zo kwalitatief mogelijk opleveren zodat u in alle rust kan genieten van uw productieve omgeving.

Kleine renovatie- en aanpassingswerken

Het interieur kan anders ingedeeld worden of er zijn misschien kleine verouderde elementen die u wil moderniseren. Het zijn soms kleine ingrepen die een groot verschil maken voor u, uw werknemers en uw bezoekers. Ook voor bij deze kleine renovatie- en aanpassingswerken helpt Mathieu Gijbels u graag verder.

Totaalrenovatie

Ziet u geen enkel positief element (meer) aan uw huidig bedrijfspand? Tijd voor iets totaal nieuws, maar nog steeds binnen uw vertrouwde locatie? Uw bouwdromen verwezenlijken is onze passie. Wilt u de ruimte als gloednieuw ervaren? We nemen alles onder handen, van gevelrenovatie tot optopping tot interne verbouwing.


LEES MEER

Geen

Gevelrenovatie

De gevel van uw bedrijfsgebouw is het eerste wat uw klanten zien wanneer ze het bedrijf benaderen. Een eerste indruk moet goed zitten. First impressions... U wil natuurlijk een gevel die uw professionele omgeving perfect weergeeft. Een nieuw jasje aan de buitengevel kan wonderen doen. U kan het gebouw zelfs een vernieuwing bezorgen door een nieuwe gevel te monteren voor de bestaande gevel. 

Meer over gevelrenovatie

 

Optopping

Een sterke groei van een bedrijf vraagt vaak om extra werkruimte. Een optopping of een extra verdieping bovenop het huidige bedrijfspand is hier een mogelijke oplossing.

Over een optopping

 

Geen
Geen

Interne verbouwing

Het optimaal benutten van de huidige ruimte is een eerste en logische denkpiste. Uw werknemers willen ruimte om zo efficiënt mogelijk te werken.Terecht. Het bevordert de werksfeer en de productiviteit. Enkele aanpassingen aan de indeling geeft een geheel andere indruk van het pand.

Over interne verbouwing

Geen

De renovatie van bedrijfsgebouw Gova meubelen

Ons renovatieteam heeft al ontelbaar veel projecten gerealiseerd waar we als Mathieu Gijbels niet meer dan trots op kunnen zijn. Één van deze parels is de renovatie van Gova meubelen in Lier. Het 20 jaar oude pand was aan vernieuwing toe. De grouwe gevelbekleding was helemaal afgeleefd en werd dan ook meteen onder handen genomen door ons bouwteam. Naast de buitenzijde werd ook de inkomhal aangepakt. Deze kreeg een hele transformatie. Je zou het winkelcomplex bijna niet meer herkennen, toch?

Oordeel zelf

Twijfelt u nog om te renoveren?

Een totaalrenovatie uitvoeren of een nieuw project opstarten; de keuze is het overwegen waard. Elke situatie biedt z'n specifieke voordelen en oplossingen. U daarbij begeleiden, doen we graag. Onze Voordenkers zijn er voor u.

 

Voordelen renovatie

  • Bij een verbouwing - aan een woning ouder dan 10 jaar - betaalt u slechts 6% BTW ipv 21%.  
  • U kunt gefaseerd renoveren volgens het beschikbaar budget of noden. 
  • Wat u interessant vindt aan uw pand, kunt u behouden, zoals de authentieke karakteristieken van het pand. 

Een renovatieproject bespreken voor uw bedrijfspand

Overweegt u om uw project aan Mathieu Gijbels toe te vertrouwen? Dan doet u in alle gemoedsrust beroep op onze kennis en expertise. Wist u dat ook uw voortraject van concept tot plannen in handen wordt genomen door onze experten. Ons bouwteam gebruikt bakken ervaring om uw project zeer concreet in kaart te brengen. Geen verrassingen achteraf... 

De Voordenkers helpen u graag om uw persoonlijke bouwdroom te realiseren.  Ze denken voor, altijd...

Maak een afspraak

Geen

Wie zijn we?

Met ruim 50 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfsgebouwen, is Mathieu Gijbels expert in het vak. We realiseren bouwdromen door het bouwen van nieuwe bedrijfspanden voor tal van sectoren, van automotive (garages en kantoren) tot retail en logistiek.

Ook voor renovatieprojecten, projectontwikkelingsbegeleiding en de service & onderhoud kan u bij ons terecht. Het bouwen van industriële bedrijfsgebouwen is een vak apart, waar veel precisie en inzicht aan te pas komt. Bij Mathieu Gijbels hebben we alle kennis in huis om uw bouwdroom te realiseren. We zetten met 320 Voordenkers alles op alles om uw bedrijfspand helemaal op te bouwen naar uw wens. Ook benieuwd hoe we dat precies aanpakken? 

Bouwproces​

Geen

Neem contact op met onze commercieel directeur David Leroy.​

CONTACTEREN

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100