Service technieker Gent / Nijvel / Opglabbeek

Het bedrijf

NV Mathieu Gijbels is een toonaangevende aannemer in de Belgische bouw. Sinds 1969 werken we aan een vooruitstrevend en vernieuwend professioneel bouwbedrijf waarin onze familiale waarden centraal staan. Vandaag delen we die overtuiging met meer dan 300 collega’s in Opglabbeek,  Gent en Nijvel die we De Voordenkers noemen.

De Voordenkers zijn ervaren vakmensen die een brede beroepskennis aanvullen met klantgerichtheid en empathie. Zij willen groeien en hun klanten ont-zorgen. Want Voordenken is antwoorden geven voor de vragen komen. Voordenken is onze instelling en drijfveer bij Mathieu Gijbels. Voordenken is de motor van onze groei. Zo realiseren we elk jaar 150 projecten in België, Zuid-Nederland en Duitsland. Het resultaat daarvan zijn enthousiaste klanten en een omzet van 85 miljoen euro.

Dat is geen doel op zich, maar vooral een gevolg van onze visie en werkwijze. Mathieu Gijbels streeft een levenslange klantenrelatie na, gevoed door tevredenheid, veiligheid en onberispelijke kwaliteit. Dat is de basis van al onze activiteiten: nieuwbouw, service & onderhoud en renovatie. Daarin creëren we dezelfde uitstekende beleving met een breed team. Want Voordenkers vinden we in alle domeinen, expertises en beroepen. Omdat Voordenken een attitude is. Het is een kenmerk van ondernemende, creatieve professionals die willen groeien. Mensen die altijd een stap verder denken, grenzen willen verleggen, initiatief nemen en zichzelf willen ontplooien en de lat steeds hoger leggen. Kortom, mensen die samen met ons de kar willen trekken om onze klanten de meest efficiënte en best mogelijke bouwbeleving te bezorgen.

Herken jij jezelf in dat profiel? Kom ons team dan versterken en neem contact op met Mathieu Gijbels het grootste bedrijf binnen de Gijbels Group, en één van de leidinggevende aannemers in de Belgische bedrijfs- en kantoorbouw.

We zijn een klantgericht bedrijf dat haar klanten belooft dat haar projecten stipt en aan de afgesproken scherpe kostprijs opgeleverd worden. Terwijl de klant zich volledig kan concentreren op zijn eigen activiteiten, zorgt onze kennis en creativiteit ervoor dat we samen met de architect creatieve oplossingen bedenken voor uitdagingen in het project. Waarbij onze klanten na oplevering terug kunnen kijken op een bijzonder aangename bouwbeleving zonder zorgen.

Door een uiterst nauwkeurige planning te maken, door collega’s te helpen om veilig te werken, door op mogelijke veranderingen in de uitvoering proactief te reageren etc.

Lees meer
Over de job

Je voert dringende interventies uit, levert interne service van projecten in oplevering, voert poort- en dakonderhoud uit.

Je zorgt dat je klant tevreden is, je werkt veilig en correct. Je wordt aangestuurd vanuit onze hoofdzetel in Opglabbeek. Je krijgt een camionette / gsm / iPad ter beschikking voor het uitoefenen van je job.

Het spreekt voor zich dat je ervaring hebt in de industriebouw; vooral in de richting van industriële dakbekleding (roofing, EPDM, PVC, …); wand; sectionale poorten; automatische schuifdeuren; … Je kan zelfstandig werken, bent flexibel, hebt geen hoogtevrees, draagt kwaliteit hoog in het vaandel, werkt probleemoplossend en ontzorgt onze klant (je bent de laatste man op de werf).

Lees meer
Je bent een echte handige Harry die goed kan plannen
Jouw profiel
  • Veilig werken
  • Teamplayer
  • Zelfstandig
Het team

Voordenkers die gaan voor een maximum resultaat!

Ben jij de ideale voordenker om ons team te versterken?
Veilig werken, onze tweede natuur!
Vital Geraerts, ploegbaas montage
Onze Voordenkers

Maak alvast kennis met de verhalen van De Voordenkers