Op zoek naar een nieuwe job in een boeiende en dynamische sector? Dan is een job in de bouw misschien wel op uw lijf geschreven! Wilt u mee het verschil maken in ons bedrijf en meebouwen aan onze groei? Dan bent u misschien wel onze nieuwe collega-Voordenker! Benieuwd? Neem gerust een kijkje bij onze vacatures!

Uw droomjob op onze website gevonden? Aarzel dan niet en vertel ons waarom u de geknipte persoon bent voor deze job! Onze sollicitatieprocedure is heel duidelijk en eenvoudig. Kruip in uw pen en bezorg ons via het online sollicitatieformulier uw cv en motivatiebrief. Uw kandidatuur wordt op die basis eerst gescreend. Hebt u ons overtuigd van uw ervaring, capaciteiten en kennis, dan wordt u uitgenodigd voor een verkennend gesprek met onze HR-manager Chantal Vanaken. 

Tijdens dat eerste gesprek gaat zij na of er een match is tussen u als persoon en onze principes inzake Voordenken (=het DNA van ons bedrijf). Is dat het geval, dan wordt uw kandidatuur voorgedragen aan de toekomstig leidinggevende en wordt er een tweede gesprek gepland. Daarvoor ontvangt u ook een elektronische vragenlijst die peilt naar uw motivatie en attitude. 

Na het tweede gesprek worden alle kandidaten voor de vacature in kwestie een laatste keer geëvalueerd en informeren we het directielid dat verantwoordelijk is over uw toekomstig departement. Bij een definitieve keuze doet onze personeelsdienst een samenwerkingsvoorstel aan u als kandidaat en volgt er een kennismakingsgesprek met het directielid. Voor managementfuncties worden er eveneens assessments afgenomen met het oog op potentieel en groeibepaling.

Overtuigd dat u dé Voordenker bent die bij onze Gijbels familie past? Dan horen we heel graag van u! 

Succes!

Chantal Vanaken
HR Manager
0032 89 819 100