Straffe Aankoper Projecten

Het bedrijf

Mathieu Gijbels NV, is een referentie in zijn sector. Als Voordenkers nemen zij de bouwzorgen van hun klanten over. Een team van gemotiveerde, goed opgeleide en dynamische medewerkers staat elke dag paraat om de bouwdromen van hun klanten te realiseren. En dit op een uiterst service gerichte, efficiënte en veilige manier: dat is immers Voordenken.

Voordenken is zorgen voorkomen.
Voordenken is betere oplossingen bedenken.
Voordenken is antwoorden geven vóór de vragen komen.
Voordenken is klanten gelukkig maken.

En dat doen de mensen van Mathieu Gijbels elke dag!

Dit warme en zorgzame bedrijf zoekt nu een Straffe Aankoper Projecten om het team verder te versterken.  

 

Lees meer
Over de job

Zin in een boeiende functie in een bedrijf waar je elke dag met goesting aan de slag gaat?

Wij zoeken een straffe Aankoper Projecten

Heb je een bouwtechnische achtergrond of  ervaring in technische Aankoop? Ben je in staat echte langetermijnrelaties uit te bouwen met onderaannemers en leveranciers? Werk je resultaatgericht, ben je een krak in plannen en organiseren en volg je uitstekend op?  Ben je zelf ook een echte Voordenker? Dan is dit iets voor jou!

 

We verwachten het volgende van je:

 

 • Als Aankoper Projecten maak je deel uit van het Aankoopteam en rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Aankoop. Je beheert autonoom je projecten en hebt veelvuldig contact met je interne klanten (projectleiders, werfleiders, projectmanagers, calculatoren) en je onderaannemers en leveranciers. Je werkt budgetbewust, denkt mee na over alternatieve technische oplossingen en bouwt een langetermijnrelatie uit met je onderaannemers en leveranciers. Je bent hands-on, kunt om met strakke deadlines en je bent een krak in het stellen van de juiste prioriteiten. Je werkt accuraat en volgt je zaken uitstekend op. Zo draag jij bij tot de rendabiliteit van je projecten én van het bedrijf.
 • Concreet krijg je als Aankoper Projecten je eigen projectdossiers. Van zodra een project verkocht is, wordt het toegewezen aan een projectleider, die voor jou een belangrijk aanspreekpunt is en met wie je heel regelmatig afstemt en overlegt aangaande de uit te besteden posten in het project. Hier treed je echt in dialoog en ben je luisterend oor voor je interne klant; je houdt in de mate van het mogelijke rekening met bepaalde voorkeuren en koppelt regelmatig terug, en dit gedurende de hele looptijd van het project.
 • Op basis van de calculatie en van de planning, ga je actief op zoek naar de nodige onderaannemers en leveranciers. Daarbij kun je een beroep doen op een bestaand netwerk van trouwe partners, maar je zult ook zelf actief op zoek moeten gaan naar potentiële nieuwe partijen, afhankelijk van de regio, het gevraagde werk etc… De deadlines zijn doorgaans  relatief kort, dus actiegericht zijn en kort op de bal spelen zijn cruciaal!
 • In je negotiaties ben je assertief wanneer nodig, maar ook redelijk. Je wilt immers een langetermijnrelatie uitbouwen met je onderaannemers en leveranciers. Dat betekent ook dat je verder kijkt dan enkel de laagste prijs. Tegelijkertijd houd je je partners scherp door regelmatig de markt te onderzoeken en de nodige prijsvergelijkingen te doen. Je bent dan ook een krak in communicatie en onderhandeling; je weet steeds feilloos de juiste toon te treffen in je gesprekken (mail, telefonisch of face to face) met je onderaannemers en leveranciers.
 • Je zorgt er ook voor dat alles netjes gedocumenteerd wordt in de betrokken systemen, zodat alle informatie steeds voor iedereen makkelijk consulteerbaar is. Je staat zelf in voor de opmaak van de correcte bestellingen en contracten. Geen sinecure, want je behandelt 50 tot 60 projecten op jaarbasis.
 • Voor deze functie zoeken we een collegiale teamplayer die samen met zijn/haar collega’s graag de schouders zet onder dit mooie bedrijf. Vanuit Aankoop heb je immers een behoorlijk grote impact op de rendabiliteit van de projecten en dus van het hele bedrijf. En daar ben je trots op! Je bouwtechnische achtergrond en/of aankoopervaring geven je een solide basis, de rest leer je on the job. Een grote dosis goesting, leergierigheid en wendbaarheid zijn jouw troeven.

 

Dit ben jij:

 • Je hebt een sterke bouwtechnische achtergrond en/of ervaring in (technische) Aankoop.
 • Jij blaast ons omver met jouw enthousiasme en leergierigheid
 • Hands-on: check. Ondernemend: check. Communicatief: check. Flexibel: check. Kritisch: check.
 • Sterke verhalen voor tijdens de lunch: check.
 • Je werkt resultaatgericht; strakke deadlines zijn voor jou een extra motivator
 • Je denkt commercieel en klantgericht mee, je durft kritisch zijn en je bent een uitstekende onderhandelaar
 • Je bent een verbindende communicator,  een teamplayer die goed samen kan werken met diverse departementen
 • Je bent wendbaar in je denken en zoekt oplossingen, mogelijkheden om de zaken anders en beter aan te pakken
 • Spreek je, behalve Nederlands, een andere taal (FR, DE), dan is dat zeker een mooie troef!
 • En je hebt vooral goesting, heel veel goesting….

Dit mag je verwachten:

 • Een boeiende functie in een heel fijn, warm bedrijf
 • Een erg leuke sfeer en bedrijfsomgeving, een team van fijne collega’s op wie je kunt bouwen
 • Een omgeving waar er heel wat ruimte is voor je vernieuwende ideeën en je professionele en persoonlijke ontplooiing
 • Een mooi salaris dat aansluit bij jouw ervaring en competenties, aangevuld met een wagen, tankkaart, bonusplan, verzekeringspakket….
 • Een uitstekende opleiding en coaching on the job

 

Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan snel door een mailtje te sturen naar talent@talentlink.be. Je mag voor meer informatie altijd contact opnemen met An Schalley op 0473 95 94 61 . Deze functie wordt exclusief behandeld door TalentLink.

 

 

Lees meer