Tweetalige projectleider NL/FR

Het bedrijf

NV Mathieu Gijbels is een toonaangevende aannemer in de Belgische bouw. Sinds 1969 werken we aan een vooruitstrevend en vernieuwend professioneel bouwbedrijf waarin onze familiale waarden centraal staan. Vandaag delen we die overtuiging met meer dan 300 collega’s in Opglabbeek,  Gent en Nijvel die we De Voordenkers noemen.

De Voordenkers zijn ervaren vakmensen die een brede beroepskennis aanvullen met klantgerichtheid en empathie. Zij willen groeien en hun klanten ont-zorgen. Want Voordenken is antwoorden geven voor de vragen komen. Voordenken is onze instelling en drijfveer bij Mathieu Gijbels. Voordenken is de motor van onze groei. Zo realiseren we elk jaar 150 projecten in België, Zuid-Nederland en Duitsland. Het resultaat daarvan zijn enthousiaste klanten en een omzet van 75 miljoen euro.

Dat is geen doel op zich, maar vooral een gevolg van onze visie en werkwijze. Mathieu Gijbels streeft een levenslange klantenrelatie na, gevoed door tevredenheid, veiligheid en onberispelijke kwaliteit. Dat is de basis van al onze activiteiten: nieuwbouw, service & onderhoud en renovatie. Daarin creëren we dezelfde uitstekende beleving met een breed team. Want Voordenkers vinden we in alle domeinen, expertises en beroepen. Omdat Voordenken een attitude is. Het is een kenmerk van ondernemende, creatieve professionals die willen groeien. Mensen die altijd een stap verder denken, grenzen willen verleggen, initiatief nemen en zichzelf willen ontplooien en de lat steeds hoger leggen. Kortom, mensen die samen met ons de kar willen trekken om onze klanten de meest efficiënte en best mogelijke bouwbeleving te bezorgen.

Herken jij jezelf in dat profiel? Kom ons team dan versterken en neem contact op met Mathieu Gijbels het grootste bedrijf binnen de Gijbels Group, en één van de leidinggevende aannemers in de Belgische bedrijfs- en kantoorbouw.

Projectleiding in onze strategie.

We zijn een klantgericht bedrijf dat haar klanten belooft dat haar projecten stipt en aan de afgesproken scherpe kostprijs opgeleverd worden. Terwijl de klant zich volledig kan concentreren op zijn eigen activiteiten, zorgt onze kennis en creativiteit ervoor dat we samen met de architect creatieve oplossingen bedenken voor uitdagingen in het project. Waarbij onze klanten na oplevering terug kunnen kijken op een bijzonder aangename bouwbeleving zonder zorgen.

Door een uiterst nauwkeurige planning te maken, door collega’s te helpen om veilig te werken, door op mogelijke veranderingen in de uitvoering proactief te reageren etc.

Lees meer
Over de job
In het kort:

Onze projectleider Wallonië werkt vanuit Oudsbergen of Nijvel en plant en organiseert de werkzaamheden op de hem toegewezen werven van A tot Z.

Je bent een Voordenker en “walst” onze klanten door hun project heen door een goede voorbereiding, uitvoering en opvolging en dat binnen de gestelde termijn en het budget.

Je blinkt uit in communiceren met impact zodat je ook na oplevering nog welkom bent bij onze klant. We gaan immers voor een levenslange relatie met onze klanten.

 

Hiervoor heb je een aantal jaren relevante ervaring, heb je een diploma hoger onderwijs in de bouw en spreek je vlot Frans.

Voel je je geroepen? Solliciteer dan snel via chantal.vanaken@gijbels.be.

 

In het lang:

Onze Projectleider die mee aan onze toekomst werkt is een collega:

1. Die klantgericht werkt en stuurt:
a. Uitstekend begrijpt welke de behoeften van onze klanten, architecten en markten zijn.
b. De business logica van ons bedrijf begrijpt en van daaruit communiceert en acties voorstelt .
c. De businesspartner is die zich inleeft in de wereld en de uitdagingen van onze klanten.
d. Die segmenten, markten en verschillende klantenbehoeften op maat kan benaderen.
e. De Voordenker die niet reproduceert wat gevraagd wordt maar zoekt naar een betere, overtuigendere, sterkere, creatievere aanpak. Die na een actie geniet van het resultaat maar ook spontaan zoekt naar verbetering.
f. Die snelheid van reactie hoog in het vaandel draagt en op het ritme van de planning bijstuurt.

 

2. Met een creatieve, conceptueel denkende en vernieuwende geest. (professionele nieuwsgierigheid en wendbaarheid)
a. Die snel begrijpt en ziet hoe de technische markt van vandaag en morgen zich ontwikkelt. En instant de kansen voor ons bedrijf erin ziet.
b. De Voordenker die ons steeds weer verrast met verbeteracties, gefundeerde voorstellen of daar tenminste erg hard aan werkt.
c. De medewerker die professioneel nieuwsgierig is en bouwtechnische  info opzoekt, nieuwe  technieken en mogelijkheden bestudeert en op zoek gaat naar best practices.
d. De collega die niet vies is van analyse en cijfers, projecten financieel opvolgt, overlegt met de projectmanager en acties neemt.
e. De collega die vlot anticipeert op wijzigen, voor en tijdens de uitvoering,  en er open voor staat.
f. De collega die in concepten kan denken die een veelheid van acties ook behandelbaar kan houden door een kleine groep mensen die met een beperkt budget grote impact willen halen.
g. Die ons bouwbedrijf als merk nog sterker kan laten stralen zodat we nog aantrekkelijker worden voor klanten en architecten.

 

3. Die inspireert, correct en aangenaam samenwerkt. (Verbindingskracht en leiderschap)
a. Vlotte communicator. Die goed luistert naar de behoeften van de klanten en de collega’s waarmee zeer nauw samengewerkt wordt.
b. Inspirerend voorbeeld is voor collega’s in het bedrijf en erbuiten.
c. Staat tussen collega’s en interne klanten. En is erg hands on met twee voeten op de grond. En is zeker niet bang van een druppel of twee zweet.
d. Die als teamplayer zijn/haar collega’s, ploegbazen en medewerkers op de werf goed laat presteren en laat groeien.
e. Helpt collega’s in hun zoektocht naar oplossingen, steunt waar nodig. Deelt kennis.
f. Rots in branding om geloof in visie en strategie van bedrijf te communiceren en te verdedigen, binnen en buiten het bedrijf.
g. Iemand die eindverantwoordelijkheid draagt en een klein team kan aansturen, en goed en constructief kan samenwerken met partners, onderaannemers, waar we een lange termijn relatie mee nastreven.

 

4. Die als projectleider bewust en zuinig met resources omspringt. (resultaatsgericht)
a. Ernstig bezig is met het budget (dat zij/hij samen met de projectmanager opmaakt en voorstelt) en zich bewust is dat er zuinig mee moet omgesprongen worden. En hierin ook permanent zoekt naar verbeteringen om beter en efficiënter te werken.
b. Die deadlines respecteert en haalt. Die collega’s en partners als een echte Voordenker vooraf wijst op een timing die we moeten halen en de weg wijst hoe we dat gaan doen.
c. Juiste afspraken maakt en acties en initiatieven goed documenteert en er een goed administratief beheer van opzet.
d. Die daarom ook zelf heel veel technisch, financiële en administratieve taken op zich neemt en een echte “doe” mentaliteit heeft.

 

5. Die natuurlijk niet onbeslagen het terrein op komt…
a. En over de kennis en ervaring beschikt om als Projectleider te werken, een relevante ervaring heeft van 5 tot 10 jaar, en een hogere Bouw opleiding genoten heeft, of gelijkwaardig door ervaring.
b. In staat is om hands-on mensen te leiden en te inspireren.
c. Bereid is snel en veel  bij te leren over de bouwsector. En een bouwproces als “fun” wil zien.
d. Eindverantwoordelijk is voor een bouwproject en bouwbudget.
e. Die wakker ligt van betere resultaten en de manier waarop we de aantrekkelijkheid van ons bedrijf kunnen verhogen.
f. Zich constant verdiept en hierdoor zijn kennis uitbreidt en zijn expertise kan aanwenden in zijn job, die Voordenkt!
g. Die vlot en goed samenwerkt met collega’s en makkelijk om kan gaan met constructieve kritiek.
h. Ook het enorme belang van interne en externe communicatie ziet.
i. Die vaak spart met de projectmanager en andere collega  projectleiders.

 

WAT HEEFT MATHIEU GIJBELS JE CONCREET TE BIEDEN?

Een verantwoordelijk en afwisselende functie binnen een stabiel en financieel gezond bedrijf. Een werkgever die ruimte creëert waar mensen goed en aangenaam kunnen werken. Een state-of-the-art bedrijf met de ambitie om te groeien en dat u mee kan uitbouwen en verder professionaliseren. Een competitief salarispakket, compleet met extralegale voordelen én firmawagen

 

INFORMEREN, OVERLEGGEN OF SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Toon ons dan je kwaliteiten als Projectleider. Heb je hier goed over Voorgedacht? 

Sociliteer via chantal.vanaken@gijbels.be. 

Lees meer
Een resultaatgerichte projectleider die nauwkeurig plant en bijstuurt en de klant ontzorgt
Jouw profiel
  • Klantgericht
  • Bouwtechnisch
  • Resultaatgericht
Het team

Voordenkers die gaan voor een maximum resultaat!

Ben jij de ideale voordenker om ons team te versterken?
"Uw project, onze uitdaging"
Alain Nauwelaerts, Project Manager
Onze Voordenkers

Maak alvast kennis met de verhalen van De Voordenkers